Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WinX: Sirenix Fairy Bloom

Zobraziť katalóg
WinX: Sirenix Fairy Bloom
5 1 hodnotení
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  ZA306r1 Produktové číslo:  ASRT8718144385854 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WinX: Sirenix Fairy Bloom

Víla Bloom z edície Winx Sirenix Fairy nesmie chýbať žiadnej sběratelce týchto obľúbených bábik! Víla je oblečená do štýlových šiat a jej vyberateľná žiarivá krídla sa môžu pohybovať. Súčasťou balenia je aj hrebeň, pomocou ktorého bude môcť vaše dievčatko svojej bábike vytvárať originálne účesy.

Bloom je vodca Winx Clubu, takže je najmocnejší z celej skupiny. Vo svojom vnútri prechováva Dračí oheň, ktorý jej umožňuje zlú čarodejnicu poraziť. Bloom je princeznou stratené planéty Domino, na ktorej je ukrytý Dračí duch a ona je strážkyňou tohto pokladu - najväčšie sily Magickej dimenzie.

WinX je seriálová partia šiestich nerozlučných kamarátok. Chodia spolu do školy a prežívajú spoločne úžasná dobrodružstvo. Jedna čarodejnica týmto dievčatám závidia ich kamarátstvo a stavajú im do cesty rozličné prekážky, vďaka ktorým víly potom postupne objavujú svoje magické schopnosti.

Parametre a špecifikácie:

Obsah balenia:
Bábika WinX - Bloom
Hrebeň

Veľkosť bábiky:
28 cm

Určené pre:
Deti od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre WinX: Sirenix Fairy Bloom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WinX: Sirenix Fairy Bloom. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte WinX: Sirenix Fee Bloom. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte WinX: Sirenix Fee Bloom. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: WinX: Sirenix Fairy Bloom.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií