Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice PET

Woody Domček pre bábiky - Veronika

Zobraziť katalóg
Woody Domček pre bábiky - Veronika
Doplnok pre bábiky drevený, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRA737n Produktové číslo:  8591864908134
Woody Domček pre bábiky - Veronika Predaj skončil

Woody Domček pre bábiky - Veronika

Velice kvalitně zpracovaný dvoupodlažní domeček pro panenky s názvem Veronika je svojí velikostí a designem jednotlivých pokojíčků atraktivní pro všechny malé slečny. Domeček Veronika slibuje příjemně strávené chvilky "ve své domácnosti". Součástí dodávky není příslušenství.

Společnost WOODY se zabývá výrobou dřevěných hraček. WOODY produkty kladou velký důraz vedle vysoké kvality a bezpečnosti, také na rozvoj dítěte v různém období růstu, jak po stránce motorické, tak i pedagogické a psychické. Velká část z kolekce WOODY je vyráběna v České republice. Všechny hračky jsou testovány na nejvyšší mezinárodní standard a většina hraček je zařazena do programu "BEZPEČNÉ HRAČKY - SAFE TOYS". Tento program zaručuje nejvyšší možnou garanci bezpečnosti s průběžnou a pravidelnou kontrolou prodávaného zboží.

Doporučený věk:
od 3 let

Parametre a špecifikácia

Dĺžka
63 cm Hotovo!
Odporúčaný vek od
3 rokov Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
63 cm Hotovo!

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od
3 rokov Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Woody Domeček pro panenky - Veronica. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Woody Dollhouse - Veronica. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Woody Dollhouse - Veronica. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Woody Dollhouse - Veronica.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií