Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

WowWee Chip

Zobraziť katalóg
WowWee Chip
4,0 2 hodnotení
Robot psík, ovládaný gestami či smartphonom s iOS aj Androidom, odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRAa10559 Produktové číslo:  771171108054 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

WowWee Chip

Od nepamäti je pes najlepším priateľom človeka. Spoločnosť WowWee predstavuje nového najlepšieho priateľa. Volá sa Chip a je to inteligentné a láskavé robotické šteňa na kolieskach. Chip j e vybavený pokročilými senzormi a inteligentnými doplnkami, vďaka ktorým je pripravený postarať sa o veľa zábavy. Nejde však len o nejakého robota. Chip je naozaj učenlivý a vaše reakcie na jeho správanie utvárajú jeho osobnosť.

Chip je vybavený algoritmami umelej inteligencie, vďaka ktorým má adaptívnu osobnosť. Bude tak počúvať vaše príkazy, a tým sa prispôsobí vašim preferenciám. V jeho výbave nechýba technológia GestureSense, ktorá umožňuje Chipovi reagovať na gestá vašich rúk. Rýchly a pohotový pohyb robotického šteňaťa po miestnosti umožňuje štvorica koliesok na jeho nohách, pričom jeho senzory zabezpečia, že nenarazí do žiadnej prekážky.


K vášmu novému domácemu miláčikovi je dodávaný inteligentný náramok Smartband. Ten umožňuje Chipovi rozpoznať, že ste blízko, nasledovať vás, pred príchodom domov vás čakať pri dverách a patrične privítať alebo aj pekné potrápiť, ak je čas na jedlo či na hranie. Jediným stlačením tlačidla môžete dať Chipovi najavo, že sa vám páči to, čo práve robí, alebo ho naopak upozorniť, nech si dáva na svoje správanie pozor. Chip sa tak naučí správnemu správaniu. Pomocou mobilnej aplikácie Chipa nakŕmite a ukážete mu, že sa o neho zaujímate. Aplikácia obsahuje aj prekladač, vďaka ktorému zistíte, čo po vás váš maznáčik práve chce.

O inteligencii šteňaťa svedčí aj to, že dokáže aportovať. Hoďte Chipovi inteligentnú loptičku a on vám ju rýchlo prinesie späť. Len čo ho unavíte a bude v blízkosti svojej inteligentnej postele Smartbed, príde k nej a začne sa sám nabíjať.


vypnuté

WowWee Chip robotická klíčové vlastnosti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den Mame podobnu skusenost a to nie len pri tomto jednom produkte. Pri dodani bola krabica prelepovana co sa nam hned nezdalo. Na dovazok po prvom spusteni tato hracka vykazovala nedostatok energie takze postupovali sme v zmysle navodu a nabijaci adapter sme pripojili priamo na konektor Wowee Chip (t.j. nie cez nabijaciu stanicu), po viac ako 3 hodinach výsledok = 0% stavu baterie t.j. nabijaci mechanizmus je nefunkcny. (preverovane cez chip app) Bol to vianocny darcek pre dceru takze vlastne z radosti a ocakavania je vlastne sklamanie a pre nas len dalsia starost s riesenim reklamacie.

je chip i na ven jako jesli bych s ním mohla chodit na vycházky

Dobrý den kde je možne tuto hračku servisovat při poruše ?

Chci koupit Dog Chip Robot Wowee Chip. Ale chci se zeptat na cenu 2419kc, funkce je jako 5599kc produkt ne? Je to staré nebo nové. dekuju

K horeuvedenej reakcii Alzy len nasledovne - vase mrzi si strcte za klobuk kedze sa jedna o podvod a je to uz takmer pravidlom. Predavate tovar ktory je pouzivany vs. vrateny vs.nefunkcny a kombinujete novy so zan Ako dalsi cerstvy priklad - pred vianocami zakupovana klavesnica Thomson ROC3506SAM USB Bluetooth key ma presne definovanu poziciu konkr. v uloznom priestore baterii presne tak ako uvadza vyrobca v dokumentacii. A pozakupeni nového tovaru tento kluc (prijimac) nachadzal v krabici prelepenou paskou a ametersky vytvorenom vyreze v kartone. A samozrejme po overeni je connect keyboard - USB prijimac nestabilny (rozpadava sa connect a to aj pri 2 metroch - testovane na viacerých PC) Toto je viac ako potvrdenie ze sa nejedna o nejaku nahodu ale len potvrdenie ze predavate tovar podvodom , prebalovany takze za ziadnych okolnosti nebudeme participovat na vasich podvodnych praktikach t.j. na podvod zo strany predajcu aky reklamacny postup vlastne chcete uplatnovat ? ...

Dobrý den, chtěl bych zákazníky upozornit, na nekalé praktiky vůči zákazníkovi. Dnes jsem zakoupil NOVÉ zboží konkrétně tohoto robota a zaplatil plnou cenu. Robot ale po rozbalení nese zjevně známky užívání na co jsem nebyl upozorněn a zboží mi bylo prodáno jako nové a za plnou cenu. Toto považuji za velmi neseriózní při ceně tohoto výrobku. Zítra rozhodně hodlám řešit. Bohužel při rychlé kontrole toto není poznat, až při detailním prozkoumání a rozbalení více částí. Myslím, že v Alze utratím docela dost, včetně firemního účtu a toto se u slušného obchodníka nedělá.

Dobrý den, chtěla bych vědět jak dlouho vydrží Chip nabitý. Děkuji

Jak mám uvést Chip do výrobního nastavení? Zboží bylo dodáno bez manuálu a na stránkách je jen v AJ. Robot není možné spárovat s příslušenstvím.

Žádám o překlad návodu. Je uveden jen v angličtině. Dostala jsem k výrobku jen stručný návod v ČJ. U nabídky zboží je kompletní návod pouze v angličtině.

zdravim,mam dotaz!rozpozná produkt chip také české rozkazy?video mate pouze v angličtině!děkuji za odpověd.

12
Diskusia a poradňa k WowWee Chip
Príslušenstvo pre WowWee Chip Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WowWee Chip.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií