Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Závesný kolotoč – Zvieratká

Zobraziť katalóg
Závesný kolotoč – Zvieratká
4,7 6 hodnotení
Kolotoč nad postieľku určené pre chlapcov a dievčatá, odporúčaný vek od 0 rokov
Kód:  BGJ164 Produktové číslo:  691621008713

Závesný kolotoč – Zvieratká

Bigjigs je anglická spoločnosť založená v roku 1985, ktorá zasvätila svoju činnosť tvorbe tých najúžasnejších hračiek z dreva. Ich prioritou je spokojnosť zákazníkov a nekompromisný dôraz na kvalitu a originalitu použitých materiálov. Nechajte sa okúzliť tým najprírodnejším materiálom a spoznajte, aké to je – hrať sa naozaj kvalitne, hrať sa s drevom.

Tento krásny drevený závesný kolotoč je určený pre vašich najmenších. Oplýva farbami a je plný zaujímavých detailov. Ľahko ho zavesíte nad postieľku, kde bude motivovať dieťa k hraniu a upokojovať ho. Tento kolotoč je inšpirovaný zvieratkami. Rozmery kolotoča sú 35 × 28 centimetrov.

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetko vybavenie do postieľky

Bábätká a všetko okolo, chcete si prečítať viac? Ako naučiť dieťa smrkať | Tehotenská jóga | Čo so sebou do pôrodnice | Čo jesť a nejesť v tehotenstve | Baby shower: Oslava narodenia bábätka | Ako spoznať tehotenstvo | Ako naučiť dieťa na nočník | Kedy a ako začať s príkrmami u bábätiek | Vitamíny a minerály v tehotenstve.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jaké jsou rozměry kolotoče? Děkuji

Dobrý den. Chtěla jsem se zeptat, zda je kolotoč ze dřeva, jak se zdá z obrázku. Děkuji mockrát.

Dobrý den, je ke kolotoči v balení i nějaký závěsný systém k připevnění na postýlku?

Diskusia a poradňa k Závesný kolotoč – Zvieratká
Príslušenstvo pre Závesný kolotoč – Zvieratká Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Závěsný kolotoč - Zvířátka.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií