Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK Archer C2600 Dual Band

Zobraziť katalóg
TP-LINK Archer C2600 Dual Band
5 4 hodnotení
WiFi router 802.11a / b / g / n / ac až 2600Mbps, Dual-Band (2.4GHz 800Mbps + 5 GHz 1733Mbps), 4 odnímateľné antény, 2x USB 3.0, 1x Gwan, 4x GLAN, WPS
Kód:  TP640q3 Produktové číslo:  Archer C2600

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK Archer C2600 Dual Band

Router Archer radu C obslúži celú flotilu zariadení naraz pri minimálnej odozve a maximálnej rýchlosti. Využite naplno svojho výkonného počítače, inteligentné TV a konzoly. Nechajte rodinu streamovať až 4K UHD video a pokojne hrajte online hry. Bol pre to prispôsobený aplikáciou novej technológie MU-MIMO, ktorá sa zameriava práve na chod viacerých zariadení naraz, bez toho, aby WiFi strácala rýchlosť. Nesmie chýbať ani na hardvér pre obsluhu viacerých požiadaviek naraz. Pre plynulý chod za všetkých podmienok bol osadený výkonný dvojjadrový procesor so špecializáciou na prenosy bez spomalenia siete. Aby signál dosiahol aj do odľahlých kútov, využíva technológiu vytvárania lúčov pre efektívne zužitkovanie hneď 4 antén. Okrem rýchlosti vám urobí radosť aj pekne spracované telo s minimalistickými rozmermi.

Kľúčové vlastnosti

  • Extra rýchle dvojpásmové pripojenie (800 Mbps pri 2,4 GHz a 1733 Mbps pri 5 GHz)
  • Technológia MU-MIMO pre viac zariadení naraz
  • Výkon pre mnoho súčasných požiadaviek bez spomaľovania
  • 4 antény s tvarovaním lúča pre maximálne pokrytie signálom WiFi
  • Vysoká rýchlosť káblového pripojenia (4 × GLAN)
  • Jednoduché zdieľanie tlačiarne alebo súborov (2 × USB 3.0)
  • Rodičovská kontrola pre obmedzenie prístupu detí alebo zamestnancov
  • Aplikácia pre jednoduchšiu inštaláciu i správu

Rozloženie zaťaženia

Úlohy nie príliš náročné na rýchlosť, ako je posielanie emailov alebo bežné prezeranie webových stránok, sú tým pravým pre pásmo 2,4 GHz, kde sa rýchlosť šplhá až na 800 Mbps. Pre náročné úlohy, ako je streamovanie HD videa alebo hranie online hier, sa perfektne hodí pásmo 5 GHz, ktorá dominuje neskutočnú hodnotou 1733 Mbps. Obe pásma zvládne naraz, a tak ich prenosová rýchlosť dosahuje veľmi slušných 2,6 Gbps. Takou rýchlosťou prenesiete aj rozsiahle zbierky fotografií, hudby alebo videa nevídaným tempom.

Rýchle káblové pripojenie

Archer má vo svojom arzenáli aj konektory pre rýchle pripojenie sieťových zariadení a periférií. Vzadu sú pripravené 2 porty typu USB 3.0 s vysokou rýchlosťou. K routeru s nimi pripojíte externé disky, a môžete tak ľahko zdieľať súbory v sieti. Pomocou 4 gigabitových ethernetových portov môžu vaše zariadenie s káblovým pripojením dosiahnuť maximálneho výkonu.

Ovládanie cez aplikáciu

Aplikácia TP-LINK Tether na zariadenia so systémom iOS alebo Android poskytuje ľahší prístup k vášmu routeru a jeho správe. Aplikácia Tether poskytuje jednoduché a intuitívne užívateľské rozhranie pre inštaláciu, rodičovskú kontrolu a zdieľanie médií. Poskytuje informácie o stave routeru, kto je pripojený, a aká má oprávnenie.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Rýchlosť WiFi prenosu
2 533 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
2 533 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den. Můžete prosím prověřít (asi u výrobce), zda tento model umí VPN Server? Děkuji.

Dobrý den, rád bych se prosím dozvěděl, zda-li tento router umí připojit internet přes USB modem (mobilní data) a dále jestli lze vypnout WI-FI vysílač.

Prosím o info zda podporuje DLNA. Děkuji

Diskusia a poradňa k TP-LINK Archer C2600 Dual Band
Príslušenstvo pre TP-LINK Archer C2600 Dual Band Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK Archer C2600 Dual Band. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C2600 Dual Band. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK Archer C2600 Dual Band. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK Archer C2600 Dual Band.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií