Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-Link Archer C6

Zobraziť katalóg
TP-Link Archer C6
4,8 582 hodnotení
WiFi router – bezdrôtový, dvojpásmový WiFi router AC1200, 867Mbit/s – 5GHz + 300Mbit/s – 2.4GHz, 5 gigabitových portov, 4 antény, Beamforming, MU-MIMO, režim Access Point, VPN Server, IPv6 Ready, aplikácia Tether v slovenčine
Kód:  TP646e Produktové číslo:  Archer C6

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-Link Archer C6

TP-Link archer C6

Bezdrôtový gigabitový MU-MIMO router TP-Link Archer C6

  • Podpora štandardu 802.11ac
  • Rýchlosť 300 Mb/s v pásme 2,4 GHz a 867 Mb/s v pásme 5 GHz
  • Celková dostupná šírka pásma 1 200 Mb/s
  • Štyri externé a jedna interná anténa
  • Mobilná aplikácia TP-Link Tether na jednoduché nastavenie a správu
  • Technológia MU-MIMO – komunikuje až s dvoma zariadeniami súčasne
  • Režim Access Point
  • VPN server
TP-Link archer C6

Bezdrôtový gigabitový
MU-MIMO routeru TP-Link

Archer C6

 TP-Link Archer C6 s ohromujúcou rýchlosťou
a stabilitou pripojenia

S routerom TP-Link Archer C6, ktorý podporuje štandard 802.11ac, získate spoľahlivú a veľmi rýchlu sieť. V pásme 2,4 GHz dosahuje prenosová rýchlosť až 300 Mb/s. V druhom, 5 GHz pásme, sa prenos dát vyšplhá na rýchlosť až 867 Mb/s. Router TP-Link Archer C6 vám tak bez problémov umožní vychutnať si streamovanie videí v HD rozlíšení či hranie online hier bez omeškania.

TP-Link archer C6

Bezchybné pokrytie
celej domácnosti

Router TP-Link Archer C6 disponuje štyrmi externými, jednou internou anténou a výkonnou čipovou súpravou. Vďaka týmto vlastnostiam je schopný vysielať WiFi signál do každého kúta vašej domácnosti. Najmä v pásme 2,4 GHz dosahuje TP-Link Archer C6 úctyhodné výsledky pokrytia v porovnaní s konkurenčnými zariadeniami.

TP-Link archer C6
TP-Link archer C6

Prístupový
bod TP-Link Archer C6

Nechýba ani režim „Access Point“, do ktorého môžete router TP-Link Archer C6 kedykoľvek podľa potreby prepnúť. Získate tak prístupový bod do vašej siete pre ďalšie bezdrôtové zariadenia.

Technológia MU-MIMO

Router TP-Link Archer C6 zvládne bez akýchkoľvek problémov obslúžiť niekoľko zariadení súčasne bez toho, aby dochádzalo k zahlteniu šírky pásma či k zdržaniu. WiFi sieť bude využívaná efektívnejšie a všetky dáta doputujú tam kam majú bez zdržania.

TP-Link archer C6
TP-Link archer C6



10× rýchlejšie pripojenie

Jeden WAN port a celkovo štyri gigabitové LAN porty zabezpečujú až 10× rýchlejší prenos dát než pri štandardných ethernetových pripojeniach. Pripojte svoje obľúbené zariadenia káblom k routeru TP-Link Archer C6 a užívajte si ohromujúcu rýchlosť!

TP-Link archer C6

Jednoduché nastavenie

Uvedenie do prevádzky a správu routeru TP-Link Archer C6
vám uľahčí  bezplatná mobilná aplikácia Tether,
ktorá je k dispozícii pre zariadenia s Android a iOS.


  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Pásma WiFi
2,4 GHz, 5 GHz Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
1 167 Mb/s Hotovo!
Prenosová rýchlosť LAN portov
1 Gbit Hotovo!

Typ

Typ
Dual-Band Hotovo!

Zabezpečenie

Šifrovanie
WPA, WPA2, WPA-Enterprise, WPA2-Enterprise, WPA3 Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Vlastnosti antény

Počet externých antén
4 × Hotovo!

Rozhranie

DHCP funkcie
Server, Client, DHCP Client List, Address Reservation, DynDNS, NO-IP Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Hĺbka
14,4 cm Hotovo!
Šírka
23 cm Hotovo!
Výška
3,5 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Je možné použít funkci VPN Server pro připojení z internetu k domácí síti, když mám od ISP přidělenou pevnou, ale neveřejnou IP adresu?

Dobrý den mám otázku doma mám wifi od T-MOBILE která se nachází v kuchyni kde je drátově připojen jeden počítač v druhé místnosti mám notebook který ale chytá špatnou kvalitu připojení k internetu tudíž není připojen drátově ale bezdrátově kdybych si koupil tento router mohl bych přes něj chytat kvalitnější Wi-Fi signál který se nachází v druhé místnosti ? Děkuji

Je možné priipojiť k routru HDD ktorí je viditeľný pre všetkých účastníkov siete ?

Dobrý den, je možné v rámci nastavení rodičovské kontroly, nastavit limit času stráveného např na youtube? Na stánkách výrobce je to ukazováno ve video-návodu (je tam ale poznámka, že video je nahráno z Archer A9), tak nevím jestli tyto pokročilé funkce také umí.

Dobrý deň router je akej hardwerovej verzií V1 alebo V2 ďakujem

Dobrý den, když tyto dvě zařízení zapojím do sítě. Jedno bude jako router v patře (obsazeny 4 LAN porty + wifi) a druhé bude jako AP v přízemí (obsazeny 4 LAN porty + wifi), docílím wifi sítě v domě s jedním SSID (resp. 2 SSID pro 2,4 a 5 GHz pásmo), aby se při přechodu mezi patry bezdrátová koncová zařízení plynule přepojili k nejsilnějšímu signálu? Verze 2 má podporovat mesh systém. Děkuji za odpověď

Dokáže tento router ve dvojici (jeden jako router a druhý v AP módu) pracovat mesh síti ?

co obsahuje balení

Dobrý deň, kúpila som router TP link Archer C6. Doma máme starší typ routera TP link, ale začal vypadávať, tak sme kúpili tento nový. V alze som si ho dala nastaviť, dostala som heslo, ale neviem ako ďalej postupovať. Počítač ho sám neidentifikuje a nežiada toto heslo a ja neviem, aké nastavenia treba urobiť, aby sa počítač spojil s novým routerom. Ak niekto vie pomôcť, vopred ďakujem.

Zdravím , potřebuji poradit , router už mám doma , a internet je vedený přes DSL na starém routeru internet jde ale na tomhle ne musím tam něco přenastavit nebo to nepodporuje DSL ? Děkuji .

123...
Diskusia a poradňa k TP-Link Archer C6
Ďalšie informácie

Čo je IP adresa?

IP adresa je základným prvkom protokolu sieťových vrstiev. Slúži na jedinečné určenie komunikujúcich zariadení. Medzi tieto zariadenia sa radia servery, routre, počítače a pod. Chcete sa dozvedieť, čo je IP adresa? Prípadne viac vedieť o protokoloch, vďaka ktorým funguje každá počítačová sieť a internet vo všeobecnosti?

Čo je VPN?

VPN je skratka pre virtuálnu privátnu sieť, čo je v IT nástroj, ktorý vytvára bezpečné a šifrované pripojenie na menej zabezpečených sieťach, najčastejšie na internete. Bezpečnosť spojenia je zabezpečená tak, že všetky prenášané dáta prechádzajú takzvanými VPN tunelmi, pričom všetci užívatelia VPN musia k prístupu do týchto tunelov využívať rôzne spôsoby autentizácie (používateľské meno, heslo, digitálne certifikáty). VPN vďaka tomu poskytuje službu umožňujúcu skryť vašu IP adresu, vyhnúť sa cenzúre či sledovaniu, šifrovať vašu komunikáciu a zamedziť geoblockingu. Môžete žiť napríklad v Bratislave, ale s osobnou VPN to vyzerá, že sa práve nachádzate v New Yorku, Paríži alebo jednoducho kdekoľvek, kde sa nachádza VPN server poskytovateľa (providera).

Na prácu z domu potrebujete stabilnú WiFi

Ako správne naladiť domácu WiFi sieť, ktorá zaistí rýchle pripojenie na internet vrátane stabilného streamovania videa? Tu sú naše osvedčené tipy na úpravu nastavenia, alebo rovno na kúpu nového 5 GHz WiFi routera. Aktuálna situácia si totiž žiada spoľahlivé a rýchle riešenie.

Zosilnenie WiFi | Extendery vs. Mesh WiFi

Dnešná digitálna doba neustále zvyšuje nároky na čo najrýchlejší internet a s tým súvisí aj kvalitné pripojenie WiFi. Tu sú naše osvedčené tipy, ako rozšíriť signál Wi-Fi a celkovo zlepšiť jeho dosah aj stabilitu.
Recenzie TP-Link Archer C6
Príslušenstvo pre TP-Link Archer C6 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-Link Archer C6. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-Link Archer C6. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-Link Archer C6. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-Link Archer C6.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií