Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK LB120

Zobraziť katalóg
TP-LINK LB120
5 3 hodnotení
LED žiarovka inteligentná s príkonom 10 W, jeden kus v balení, pätica E27, svetelný tok 800 lm, napájacie napätie 230 V, stmievateľná, maximálna chromatickosť 6500 K, pripojenie: WiFi, kompatibilná s Amazon Alexa, aplikácia v angličtine
Kód:  TP821e Produktové číslo:  LB120 Stránky výrobcu

TP-LINK LB120

Chcete znížiť náklady na osvetlenie vášho bytu či domu a zároveň mať možnosť plynule nastavovať intenzitu osvetlenia odkiaľkoľvek? Potom zamerajte svoju pozornosť na túto inteligentnú wifi žiarovku! S ňou budete mať možnosť nastaviť osvetlenie vo vašom dome podľa nálady a hlavne z akéhokoľvek miesta vďaka aplikácii Kasa vo vašom telefóne. Aplikácia je kompatibilná so systémami Android, iOS a Amazon Alexa. U tohto typu je možné cez aplikáciu zlaďovať okamžitú spotrebu. Na použitie žiarovky nie je potrebná žiadna ďalšia redukcia, využíva totiž päticu E27. Jednoducho starú žiarovku odskrutkujete a naskrutkujete si túto.

Kľúčové vlastnosti

  • Možnosť ovládania intenzity svetla
  • Jednoduché prepojenie cez wifi s telefónom
  • Ovládanie celého osvetlenia v byte/dome z telefónu
  • Štandardné pätice
  • Kontrola spotreby
  • Nastavenie teploty osvetlenia

Nastavte si osvetlenie podľa vašich predstáv

Svetlo produkované žiarovkou LB120 má teplotu 2 700 K (teplá) - 6 500 k (studená) a svetelný tok 800 lúmenov. To zodpovedá obyčajnej žiarovke s výkonom 60 W. Vďaka plynulému nastaveniu môžete nastaviť vhodnú intenzitu svetla pre každú situáciu. Iné svetlo sa hodí na čítanie, iné zas na sledovanie filmov atď. Tento typ môže automaticky upravovať intenzitu osvetlenia podľa intenzity svetla v okolí, takže sa už oň nemusíte vôbec starať.

Nastavenie teploty svetla

Táto žiarovka vie meniť nielen intenzitu, ale aj teplotu svetla. Vďaka tomu môžete svetlo lepšie prispôsobiť danej dennej dobe, alebo nechať pracovať tzv. cirkadiánní režim, ktorý automaticky prispôsobí charakter svetla dennej dobe.

Tvorba rozvrhov

V aplikácii si môžete vytvoriť rozvrh, podľa ktorého sa bude nastavovať osvetlenie trebárs aj v celom byte. Ak sa chcete nechať príjemne zobudiť rozsvietením svetla či osvetliť vašu izbu za súmraku, žiadny problém, stačí si vytvoriť príslušný rozvrh a žiarovky budú podľa neho fungovať aj bez vášho ďalšieho zásahu. 

Technické parametre

Výkon:
10 W

Typ pätice:
E27

Stály odber (stand-by režim):
0,5 W

 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Parametre a špecifikácia

Pätica
E27 Hotovo!
Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!
Svetelný tok
800 lm Hotovo!
Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Pätica

Pätica
E27 Hotovo!

Balenie

Počet kusov v balení
1 ks Hotovo!

Svetlo

Svetelný tok
800 lm Hotovo!

Napätie a príkon

Vstupné napätie
230 V Hotovo!

Typ a tvar

Typ žiarovky
LED Hotovo!
Tvar
Klasická žiarovka Hotovo!

Príkon klasickej žiarovky

Príkon klasickej žiarovky
60 W Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky LED žiarovky E27
» Všetky smart žiarovky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Píšete "bateriové napájení" a zároveň připojení E27. Tak tomu popravdě nerozumím. Je na baterky nebo ne?

Není ten odběr v klidovém režimu 0,5W moc ? Tzn. 12W na den aniž svítím ...

Diskusia a poradňa k TP-LINK LB120
Príslušenstvo pre TP-LINK LB120 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK LB120. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-Link LB120.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií