Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

TP-LINK TL-ANT2409A

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-ANT2409A
4,0 38 hodnotení
Anténa smerová, vonkajšie, 2.4GHz, 9dBi, 1m
Kód:  TP601d Produktové číslo:  TL-ANT2409A

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

TP-LINK TL-ANT2409A

Smerová anténa so ziskom 9 dBi určená k point-to-point konektivite vo vonkajšom i vnútornom prostredí. Dodáva sa s 1 m dlhým káblom s minimálnou stratovosťou zakončeným RP-SMA konektorom, ktorý pripojíte k úplnej väčšine access pointov a bezdrôtových routerov. Jednoduchú inštaláciu zaisťuje dodávaný montážny kit.

Parametre a špecifikácie:
Frekvenčný rozsah: 2, 4 ~ 2,4835 GHz
Impedancia: 50 ohm
Zisk: 9 dBi
VSWR: 1.92: 1 Max
Polarizácia: lineárna, vertikálna
Šírka lúča (HPBW): horizontálne: 60 °/vertikálne: 76 °
Konektor: RP-SMA samica
Kábel: 100 cm CFD-200
Vyžarovanie: smerové
Aplikácia: vnútorná/vonkajšia
Montáž: na tyč/na stenu
Rozmery: 120 x 120 x 40 mm

Parametre a špecifikácia

Použitie
Vonkajšie Hotovo!

Funkcie

Použitie
Vonkajšie Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, je možné pripojiť túto anténu - prípadne dve takéto antény k routeru TP Link Archer MR200? Potrebujem zlepšiť príjem LTE (4G) signálu a MR200 má dve antény, preto sa pýtam, či by bolo možné aj dve antény pripojiť. Ďakujem.

Dobrý den, Mám router, který bezdrátově chytá internet a vysílá wifi po bytě. Vysílá dobře, ale příjem internetu je slabota. Slouží tato anténa k tomu, aby můj router lépe přijímal silnější internet ?

Dobry, v baraku mame ruter, no na moju wstavanu antenu mam slaby signal..mozete mi poradit ci sa da tato antena pouzit aj na prijem wifi signalu a ako najlepsie prepojit s notebookom,,dakujem za radu

Dobry den. Prosim o radu. Potrebuji zesilit signal z meho wifi routeru, aby dosahl i do stodoly...cca 25m. Zkousel jsem to vyresit extenderem, sice se signal zesilil, ale na ukor prenosove rychlosti, kdy nebylo mozne klasicky pristupovat na internet - nacitani nekolik minut. Lze to vyresit touto smerovou antenou? Kdyz ji nasmeruji primo od routeru na stodolu? Diky za pomoc.

Dobry den, je vhodna tato antena ku wifi karte GIGABYTE GC-WB867D-I , a dokaze ju ta wifi karta plnohodnotne vyuzit?

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli tyto dvě antény by postačily pro přenos wifi sítě na 100m? Děkuji za odpověď.

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-ANT2409A
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-ANT2409A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-ANT2409A. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-ANT2409A. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-ANT2409A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-ANT2409A.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií