Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK TL-PA4010

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-PA4010
4,7 44 hodnotení
Powerline LAN cez zásuvku 230 V, prenosová rýchlosť 500 Mbit/s, dosah 300 m, 1 adaptér v balení
22,98 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 36 mesiacov Kód:  TP761v6 Produktové číslo:  TL-PA4010 Stránky výrobcu

TP-LINK TL-PA4010

TP-LINK TL-PA4010 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Powerine adaptér slúži na rozvod LAN siete prostredníctvom existujúcich rozvodov elektrickej siete pri súčasnom zachovaní prívodu elektrickej energie. Adaptér je ideálnou voľbou na rozšírenie siete v domácnostiach či kanceláriách, kde poskytne rovnako kvalitný prenos dát ako cez klasickú ethernetovú sieť s výhodou jednoduchej inštalácie, s možnosťou umiestnenia do miest bez ethernetovej siete a ušetrenia finančných prostriedkov za UTP káble. Rýchle prenosové rýchlosti, úsporný režim pri nevyužívaní a podpora funkcie QoS sú len ďalšími dôkazmi jedinečnosti týchto adaptérov.

Rýchla moderná domácnosť


Prenos dát medzi adaptérmi je vďaka technológii Home Plug AV naozaj veľmi rýchly. Maximálna prenosová rýchlosť dosahujúca až neuveriteľných 500 Mbps na vzdialenosť až 300 metrov vám umožní prenášať veľké množstvo súborov, streamovať multimédiá v HD rozlíšení či dokonca aj v 3D, hrať online hry a veľa ďalšieho. Prepojte si zariadenia v domácnosti robustnou a rýchlou sieťou a užívajte si maximálnu pohodu.


Jednoduché umiestnenie


So svojím novým ultrakompaktným vyhotovením a jednoduchým dizajnom sú adaptéry oveľa menšie než predchádzajúca séria powerline produktov. S hrúbkou len 28,5 mm zapadnú aj do horšie prístupných miest, kde sa každý centimeter počíta. Nie je tak problém adaptér umiestniť napríklad za stolík pod inteligentný televízor na stene a pripojiť ho tak do sveta internetu.

Bezpečné surfovanie


Ľahko a rýchlo pomocou stlačenia jediného tlačidla na párovanie si v priebehu okamihu a bez námahy nastavíte powerline sieť s kompletným 128-bitovým AES šifrovaním, ktoré vám zaručí vysokú mieru bezpečnosti a ochráni vás pred nebezpečným vniknutím zvonku. Naozaj je to tak jednoduché - zapojte powerline adaptéry do zásuviek, pripojte si zariadenie pomocou UTP kábla, stlačte tlačidlo na párovanie a máte hotovo.

Úsporná prevádzka


Nová generácia adaptérov powerline so svojím praktickým dizajnom a sofistikovaným režimom na úsporu energie spotrebuje oveľa menej energie ako generácia predchádzajúca. Len čo cez adaptéry určitý časový interval neprebieha žiadny prenos dát, samy sa automaticky prepnú z pracovného do úsporného režimu a zredukujú svoju spotrebu až o 85 %.



Parametre a špecifikácia:

Podporované sieťové štandardy:

HomePlug AV
IEEE 802.3 (10Base-T)
IEEE 802.3u (100Base-T)

Maximálna dátová priepustnosť:
500 Mbit/s

Dosah:
Až 300 m (vnútri)
 

Modulácia:
OFDM

Zabezpečenie:
128-bitové AES šifrovanie

Rozhranie:
1x RJ-45 LAN

Napájanie:
100 ~ 240 V AC
50 ~ 60 Hz

Spotreba:
<2 W

Rozmery:
65 x 52 x 28,5 mm

Podporované operačné systémy:
Microsoft Windows 2000/XP/2003/Vista/7
Apple Mac
Linux

Obsah balenia:
Adaptér
Ethernetový kábel
Inštalačné CD
Používateľský manuál

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Dosah
300 m Hotovo!

Dosah

Dosah
300 m Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň, chcem sa spýtať, kedy bude produkt znovu k dispozícii. Prípadne prosím o alternatívu k TP LINK TL-PA4010 Starter Kit, ktorý už doma mám zapojený a potrebujem k nemu ešte jeden adaptér. Dík

Dobrý den, podaří se mi toto zařízení spárovat do sítě s dříve zakoupeným D-Link DHP-311AV/E. Děkuji

Dobrý den, obsahuje toto balení kabel pro zapojení do pc nebo je nutno dokoupit samostatně?

Zdravím, je problém sa dozvedieť, či to bude fungovať aj vtedy, keď mám zásuvku kde je router zapojený cez 1 fázu a v izbe kde by bol druhý výstup je zásuvka zapojená na druhú fázu, lebo mi nie je jasné, či v rámci domu sa zariadenia nájdu aj takto. Alebo inak povedané, cez jeden istič sú zapojené zásuvky v jednej polovici domu a cez druhý v druhej polovici. Bude to fungovať ? Nájdu sa takto v rámci mojej el. siete v dome ? Ďakujem.

Dobrý den, bylo mi řečeno že powerline Lan funguje jen v obvodu jednoho jističe, je to pravda?

Dobrý deň. Potrebujem zistiť, či bude toto zariadenie vhodné na zapojenie set top boxu. Router mi ostal v chodbe a set top box s tv v obývačke. Chcem predísť zbytočnému vŕtaniu a ťahaniu lan kábla po byte. Bude to fungovať, alebo musím natiahnúť ten kábel? Ďakujem za info.

Dobry den, mam dotaz na LAN extender v kategorii Sitove karty - do zasuvky 230V. Potrebuji rozvest signal po sitove zasuvce 230V a zaroven v koncove mistnosti pouzit wifi. Nechce se mi kupovat dalsi router,ktery bych ze zasuvky pripojil pres LAN kabel. Mam zajem o reseni,ktere by v ramci jedne krabicky melo zasuvku RJ45 a zaroven by to byl wifi AP. Dekuji za info.

Príslušenstvo pre TP-LINK TL-PA4010
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií