Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

TP-LINK TL-WR842N

Zobraziť katalóg
TP-LINK TL-WR842N
4,8 6 hodnotení
WiFi router 802.11b/g/n až 300 Mbps, print server, 2x 5 dBi pevná anténa, 1x USB 2.0, 1x WAN, 4x LAN
Kód:  TP630f3 Produktové číslo:  TL-WR842N

TP-LINK TL-WR842N

Hlavné vlastnosti:

  • Bezdrôtová prenosová rýchlosť 300 Mbit/s s technológiou MIMO umožňuje kvalitné používanie bezdrôtovej siete štandardu Wireless N.
  • Guest Network Access poskytuje bezpečné WiFi pripojenie na internet pre hostí, ktorí zdieľajú vašu domácu alebo kancelársku siet.
  • Až 5 VPN tunelov, ktoré umožňujú vzdialené pripojenia VPN.
  • Multifunkčný port USB 2.0 vhodný na bezdrôtovú tlač a FTP server.
  • Vstavaný media server na zdieľanie hudby, videí a fotografií pre Windows Media Player, PS3 alebo Xbox 360.

Šikovné bezdrôtové AP s možnosťou fungovania v klientskom režime

Multifunkčný 300 Mbit/s bezdrôtový N router TL-WR842ND poskytuje vysoké prenosové rýchlosti, ktoré zaručujú streamovanie HD videí, on-line hranie, skype hovory alebo rýchle prenosy súborov z jedného zariadenia do druhého bez prerušenia. Vďaka funkcii FTP servera tento router ponúka rôzne aplikácie, ako sú sťahovanie osobných dát z domova alebo zálohovanie súborov na pevný disk doma. Je vybavený aj funkciou bezdrôtového zdieľania tlačiarne v sieti, vďaka ktorej je vaša tlač doma alebo v kancelárii voľnejšia a flexibilnejšia. Okrem toho niekoľko identifikátorov SSID ponúka ľahké oddelenie bezdrôtovej siete na zaistenie bezpečnosti vašich dát a VPN tunely na zaistenie bezpečného pripojenia site-to-site.

vypnuté
300Mbit/s bezdrátová rychlost

300 Mbit/s bezdrôtová rýchlosť

S prenosovou rýchlosť až 300 Mbit/s zaisťuje zariadenie TL-WR842ND rýchle a nepretržité bezdrôtové pokrytie pre domáce a kancelárske siete.

Virtuálna privátna sieť (VPN)

Na základe protokolu IPSec router TL-WR842ND umožňuje používateľom nastaviť až 5 VPN tunelov s protokolom IKE (Internet Key Exchange).

vypnuté
Virtuální privátní síť (VPN)
vypnuté
Sdílení přes USB rozhraní

Zdieľanie cez USB rozhranie

Konfigurácia rozhrania USB 2.0 routera TL-WR842ND umožňuje zdieľať dáta uložené na USB diskoch alebo na FTP serveri. Používatelia môžu zdieľať aj hudbu, videá a fotografie prostredníctvom media servera. Okrem toho, vďaka vstavanému tlačovému serveru, je tlač doma alebo v kancelárii oveľa flexibilnejšia.

  • Vhodným spôsobom, ako rozšíriť dosah WiFi siete, je použitie tzv. extendera.

Parametre a špecifikácia

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!
Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!
LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!

Štandardy a frekvencie

Štandardy
802.11b, 802.11g, 802.11n Hotovo!

Rýchlosť

Rýchlosť WiFi prenosu
300 Mb/s Hotovo!

Konektory

LAN
4 × Hotovo!
WAN
Hotovo!
USB 2.0
Hotovo!

Vlastnosti antény

Typ antény
Odnímateľná Hotovo!

Rozhranie

Pokročilé funkcie
Odnímateľná anténa, USB pre printserver Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká je přesná verze hardwaru? Poslední verze v3 (v3 by mělo být napsáno n akrabici za WR842N) má totiž dvojnásobek paměti, jak RAM tak flash. Chci si tam dát openwrt a paměť je dost důležitá. Odkaz do neznáma

Dobrý den, chci se zeptat. Když zapojím do routeru externí HDD a bude tedy potom HDD fungovat jako uložiště na síti, do kterého se budou moc připojit všichni, kteří budou do sítě připojeny? Diky moc

Dobrý den chtěl bych se zeptat když na router zapojim usb hub s pevnými disky dostanu se na obsach disku (uložená data)

Dobrý den, potřeboval bych doporučit nějaký levný router s L2TP VPN funkcionalitou. V jednoduchosti potřebuji router, skrze který bych se dokázal připojit do privátní LAN přes internet pomocí jména a hesla. Děkuji za pomoc Tomáš Dvořák

Dobry den, uvadzate medzi parametrami POE (power over eth). Je to skutocne tak? Pretoze na tp-link.com to neuvadzaju.

Dobrý deň, Mám záujem o kúpu wifi routra od Vašej spoločnosti ale potreboval by som sa detailne informovať ohľadom bližšej špecifikácii daného modelu. Ide o produkt: TP-LINK TL-WR842N, odkaz na produkt je: https://www.alza.sk/search.htm?exps=tp%20link%20tl-wr842nd Verzia tohto routra je k dispozícií minimálne v dvoch verziách a tými sú: TL-WR842ndv1 alebo TLWR842ndv2. Vo Vašej ponuke máte jednu z týchto dvoch verzií? Ďakujem

Dobrý den, mám Win 7, 64 bit a tiskárnu PIXMA iP5200. Půjde na tomto routeru tato tiskárna rozchodit? Mám starší router a tam to nejde. Díky za odpověď.

Dobrý den, když v kanceláři připojit router do ethenet sítě a tiskárnu přes usb v routeru. Bude tiskárna tisknout z jiné sítě?

Dobrý den, je nějaký rozdíl mezi produktem WR842ND a WR842N ?

Dobrý den, potřebuji k routeru připojit USB LTE O2 modem. můžete mi prosím poradit jestli to je možné a kde v Menu nastavím parametry připojení ?

Diskusia a poradňa k TP-LINK TL-WR842N
Príslušenstvo pre TP-LINK TL-WR842N Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si TP-LINK TL-WR842N. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR842N. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte TP-LINK TL-WR842N. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: TP-LINK TL-WR842N.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií