Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Tregren Genie domáca minizahrádka biela

Zobraziť katalóg
Tregren Genie domáca minizahrádka biela
Kvetináč – príkon 5.5W, LED osvetlenie, samozavlažovací kvetináč, aktívne pestovanie rastlín, možné pestovať rastliny bez pôdy, minimálna údržba, riadené osvetlenie, teplo a vlhkosť, bio-kompozitný materiál, hmotnosť 1kg, rozmery 44×18×21cm
Kód:  TREDM001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tregren Genie domáca minizahrádka biela Predaj skončil

Tregren Genie domáca minizahrádka biela

Domáce pestovanie nebolo nikdy jednoduchšie. Mať svoju vlastnú záhradku je sen nejedného z nás, niekto však nemá miesto, niekto čas, iný neudrží pri živote rastlinu dlhšie ako pár dní. Všetko vyrieši inteligentná minizahrádka samozavlažovacia Tregren Genie pre celú škálu rastlín. Kvetináč je založený na technológii aktívneho pestovania vo vodnom prostredí bez pôdy a je osvetlený úsporným LED svetlom. V bielom elegantne tvarovanom vyhotovení bude Tregren Genie krásnym doplnkom ako v kuchyni, tak v kancelárii.

Hlavné prednosti bielej domácej minizáhradky Tregren Genie

  • Minimálna potreba údržby
  • Technológia Active growing – aktívne pestovanie rastlín vo vodnom prostredí bez pôdy
  • Úsporné LED osvetlenie
  • Vhodný pre širokú škálu rastlín
  • Niekoľko farebných variantov
  • Kvetináč je vyrobený z udržateľných bio-kompozitných materiálov

Úspora predovšetkým

Na spotrebu zariadenia sa zamerali aj výrobcovia spoločnosti Tregren. Kvetináč s príkonom 5,5 W a s hmotnosťou 1 kg vybavili úsporným LED osvetlením – takže hoci je vstavané svetlo zapnuté neustále, nemusíte sa obávať vysokých účtov za energie. Čerpadlo je navyše cez svoju účinnosť maximálne diskrétne a tiché a ekologické zároveň. Kvetináč Tregren Genie zaručuje nielen úsporu energie, ale aj času. Vďaka jednoduchej údržbe zvládnete vypestovať domáce bylinky či zeleninu bez toho, aby ste trávili hodiny na záhradke.

Unikátna Active growing technology

Technológia aktívneho pestovania sa používa predovšetkým v profesionálnych skleníkoch, ale s minizahrádkou Tregren si ju osvojí aj každý začiatočník. Ide o uzavretý systém riadený osvetlením, teplom a vlhkosťou. V kvetináči Tregren Genie sa rastliny pestujú vo vodnom prostredí bez pôdy. Živiny jednoducho nasypte do vody a kvetináč sa vďaka malému čerpadlu postará o ich dodanie až ku korienkom. Raz za čas potom záhradku vyčistíte a vymeníte celú vodu v zásobníku s objemom 1 l. Minizahrádka Tregren Genie je vhodná ako pre pestovanie už urastených rastlín, tak rastlín zo semena.

Výhody technológie Active growing:

  • Čerstvé domáce bylinky a zelenina po celý rok k dispozícii
  • Čisté a jednoduché používanie bez hliny
  • Viac ako trojnásobná výťažnosť oproti pestovaniu rastlín v zemine
  • Jednoduchá údržba, ktorá nezaberie viac ako pár minút
  • Vždy optimálne podmienky pre rast vrátane svetla

Čo obsahuje balenie

  • Domácu minizahrádku Tregren Genie – samozavlažovací kvetináč v bielej farbe s rozmermi 44 × 18 × 21 cm s rastovou LED lampou
  • 2× výživu (1× pre bylinky, 1× pre ovocie a kvety)
  • Adaptér pre pripojenie do zásuvky
  • Návod
 

TIP: Plánujete si zostaviť vlastnú inteligentnú domácnosť a neviete, kde začať? Potom si nezabudnite prečítať náš podrobný návod Ako vytvoriť inteligentnú domácnosť!

Poznámka:
» Všetky inteligentné kvetináče

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tregren Genie domáca minizahrádka biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tregren Genie domácí minizahrádka bílá.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií