Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Abardeen KT01S Blue

Zobraziť katalóg
Abardeen KT01S Blue
Smart hodinky detské s GPS, funkcia volania na 3 telefónne čísla, 0.66" OLED displej, Detekcia odobrania hodiniek/nárazu, vstavaný reproduktor, mikrofón, akcelerometer, GSM anténa, micro USB, kompatibilita s iOS / Android, výdrž batérie 72 hodín s AGPS / 20 hodín s GPS, predplatená SIM karta v balení
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  INWAT6 Produktové číslo:  MTOSABKT01050
Abardeen KT01S Blue 116,09 € Rozbalené

Abardeen KT01S Blue

Abardeen KT01S Blue je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Detský náramkový telefón od spoločnosti Abardeen je úžasnou novinkou, ktorá bola navrhnutá s ohľadom na bezpečie a ochranu vašich detí. Zostaňte v kontakte s dieťaťom, aj keď mu práve nemôžete byť na blízku. Vďaka šikovným hodinkám s GPS získate dokonalý prehľad o tom, či vaše dieťa neopustilo bezpečnú zónu a dorazilo v poriadku do školy či záujmového krúžku. Navyše mu môžete kedykoľvek zatelefonovať alebo zaslať hlasovú správu.

Hodinky ponúkajú množstvo inteligentných funkcií. Využiť možno praktické aplikácie ako napríklad presné meranie času, krokomer, odposluch okolia a alebo ultrazvukový odpudzovač hmyzu. Vybavené sú tiež integrovaným detektorom nárazu a detektorom zvesenia hodiniek. Jednou z predností je aj citlivé silikónové prevedenie a moderný dizajn.

Stále v kontakte

Komunikácia cez hodinky Aberdeen je veľmi komfortná a jednoduchá. Prístroj disponuje prehľadným 0,66" displejom, zabudovaným mikrofónom a reproduktorom. Nastaviť možno 3 rodinná čísla, ktorá následne vytočíte jednoduchým stlačením tlačidla.

V prípade, že do adresára nahráte ďalších 10 kontaktov, efektívne zabránite možnosti obťažovania vašich detí cudzou osobou. Ak nechcete dieťa vyrušiť napríklad počas vyučovania, pošlite mu hlasovú správu v dĺžke až pätnástich sekúnd.

Vypnuté
 Abardeen KT01S

Abardeen KT01S

Kľúčové vlastnosti

  • Nastavenia 3 rodinných kontaktov, ktoré je možné vytočiť jednoduchým stlačením tlačidla
  • Zasielanie hlasových správ
  • SOS tlačidlo pre okamžitú pomoc
  • Duplexné určovanie polohy na presné určenie polohy vášho dieťaťa
  • Kvalitné silikónové spracovanie
  • Nastavenie zóny bezpečného priestoru
  • Krokomer, detekcia nárazu, detekcia odobraní náramkového telefónu
  • Ultrazvukový odpudzovač komárov
Vypnuté
 Abardeen KT01S

Pre váš pokoj

Ak sa vaše dieťa ocitne v náhlom nebezpečenstve, informuje vás o tom jednoduchým stlačením tlačidla SOS. Unikátny prístroj okamžite rozošle nataveným kontaktom informácie o jeho polohe a začne opakovane vytáčať prednastavené telefónne čísla. Vďaka duplexnému systému určovania polohy v závislosti od sily signálu GPS alebo LBS budete presne informovaní o polohe vašich detí. Nastaviť je možné tiež bezpečnú zónu, v ktorej sa bude vaše dieťa pohybovať počas dňa. Ak stanovený priestor opustí, prístroj vám ihneď zašle upozornenie na váš mobilný telefón.

Dlhá výdrž, skvelé vybavenie

Hodinky sú plne kompatibilné s operačným systémom iOS aj Android. Vďaka špeciálnej mobilnej aplikácii je možné spárovať aj viac náramkových telefónov. Na jedno nabitie vydržia hodinky až 72 hodín v prevádzke s aktiváciou AGPS a 20 hodín v prípade zapnutej GPS. Súčasťou balenia je aj predplatená SIM karta.

Doplňujúce informácie:

Displej:

0,66" OLED

Procesor:
MT6260D, 360 MHz, architektúra ARM7

Softvér:
Nucleus (vlastný systém MTK)

SIM slot:
Micro SIM

Sieť:
GSM 850/900/1800/1900 MHz

Bluetooth:
4.0 BLE

Kompatibilita:
iOS
Android

Senzory:
Senzor natočenia a proximity

Batéria:
3,7 V, 400 mAh, Lithium Polymer

Nabíjačka:
5 PIN Micro USB

Polohovanie:
Vonkajšie GPS (satelitné)
Vnútorné LBS (základňovej stanice)
Automatický režim duálneho polohovania

Obsah balenia:
Náramkový telefón KT01S
USB kábel
Cestovná nabíjačka
Manuál

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

už jsem koupil dvoje hodinky Abardeen a to jen proto že si je mé dítě oblíbilo ale tentokrát utíkám k jiné značce, to že nejsou hodinky vodotěsné jsem věděl před nákupem ale to že se dítěti maličko spotí ruka a hodinky přestanou fungovat to už je síla, takže pokaždé když dítě přijde ze školy musely hodinky do rýže na vyschnutí, jestliže máte známé v číně a budou vám posílat rýži tak si hodinky kupte

Príslušenstvo pre Abardeen KT01S Blue
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií