Protiplnění

ABART O150

Zobraziť katalóg
ABART O150
Pánske hodinky vodotesnosť 3 ATM
Kód:  KHO7517 Produktové číslo:  O150

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ABART O150

Švajčiarska precíznosť je známa po celom svete. Výrobky pochádzajúce z tejto stredoeurópskej krajiny spoznáte hneď na prvý pohľad alebo dotyk. Vyznačujú sa použitím kvalitných materiálov a zameraním na tie najmenšie detaily. Výnimkou nie sú ani tieto dizajnovo netradičné hodinky z dielne švajčiarskeho producenta ABART. Zaujmú najmä svojou veľmi neobvykle spracovanú dátumovkou. Buďte si istí, že niečo také nikto iný len tak mať nebude. Celkový vzhľad hodiniek je inak navrhnutý s myšlienkou na kontrast. Červenobiele prvky ciferníku na jeho júni podklade nechajú krásne vyniknúť tú najdôležitejšie funkciu hodiniek, ktorú je zobrazenie času.

Nechýba ani odolné zafírové sklo. To je nielen skvele priehľadné, ale aj veľmi tvrdé. Bežným používaním je takmer nemožné ho poškriabať. Vďaka tomu vám hodinky vydrží naozaj dlho. V neposlednom rade poteší aj vodotesnosť 3 ATM umožňujúce nosiť ich aj v daždi. (nevkladať do vody, prípadne pod tečúcu vodu)

Hlavné prednosti

  • Štýlový kontrastný dizajn
  • Netradičné dátumovka
  • Kvalitné materiály
  • Nízka hmotnosť
  • Vodotesnosť 3 ATM

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
30 m (3 ATM) Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre ABART O150 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si a.b.art O150. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: a.b.art O150.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií