Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Alpina AL-285S5AQ6B

Zobraziť katalóg
Alpina AL-285S5AQ6B
5 1 hodnotení
Smart hodinky – pánske, výpočet kalórií, meranie vzdialenosti, monitoring spánku, pripojenie pomocou Bluetooth, hodnota vodotesnosti 100 m (10 ATM), kompatibilné s Android a iOS, zafírové sklíčko, materiál remienka: kov, materiál puzdra: nehrdzavejúca oceľ
Kód:  KHO11467 Produktové číslo:  7688200251564

Alpina AL-285S5AQ6B

Túžite po luxusných inteligentných hodinkách, ktoré uspokoja vaše technologické nároky a zároveň zapôsobia ako elegantný doplnok? Inteligentné pánske hodinky Alpina AL-285S5AQ6B smart s označením "swiss made" vám tento sen určite splnia. Dizajnovo ladené športové hodinky, v ktorých sa citlivo spojil digitálny svet s tradičnou švajčiarskou kvalitou, sa stanú vaším spoľahlivým partnerom za všetkých okolností. Vysoko kvalitné materiály, precízne spracovanie a patentovaná technológia MotionX sú týmto hodinkám vlastné. Elegantný biely ciferník so striebornou lunetou utvárajú decentný, zároveň však veľmi štýlový vzhľad hodiniek. Vďaka automatickej synchronizácii dátumu a času budete vždy presne vedieť, koľko je hodín. S hodinkami Alpina AL-285S5AQ6B smart sa tiež už nikdy nemusíte obmedzovať pri žiadnej športovej aktivite. Oceľové puzdro, odolný kožený náramok a zafírové sklíčko vydrží naozaj veľa. Na základe prepojenie hodiniek s vaším smartfónom potom môžete mať neustále pod palcom aj svoju celodennú telesnú aktivitu alebo kvalitu spánku. Ani s výdržou batérie si netreba robiť ťažkú hlavu, zvládne až dva roky prevádzky.

Hlavné prednosti hodiniek Alpina AL-285S5AQ6B

  • Švajčiarska kvalita a luxus značky Alpina
  • Náramok aj puzdro z antikor ocele
  • Zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu
  • Batéria hodiniek vydrží až 2 roky
  • Vodotesnosť hodiniek 10 ATM umožňuje plávanie
  • Inteligentné hodinky s duálnym časom
  • Patentovaná technológia MotionX
  • Obojsmerná komunikácia medzi iPhone a Android aplikáciami
  • Monitoring dennej aktivity vrátane spánku

Technológia MotionX

Hodinky Alpina používajú patentovanú technológiu MotionX, vďaka ktorej sú schopné obojsmernej komunikácie s mobilnými zariadeniami vybavenými operačnými systémami iOS alebo Android. Senzor MotionX sleduje vašu aktivitu a spánkové návyky. Informácie o dennej činnosti (kroky, kalórie a urazená vzdialenosť) a spôsobu spánku sú presne a v reálnom čase prezentované na elegantne modernom analógovom ciferníku. Všetky informácie potom uvidíte prehľadne zobrazené v aplikácii MotionX-365 na svojom mobilnom telefóne. Prenos dát medzi hodinkami a telefónom prebieha cez rozhranie Bluetooth.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
44 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Farba ciferníka
Biela Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
44 mm Hotovo!
Farba ciferníka
Biela Hotovo!
Osadenie
Bez osadenia Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Strieborná Hotovo!
Materiál remienka
Ostatné kovy, Oceľ Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Štýl a dizajn

Štýl
Športové, Elegantné/spoločenské Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Alpina AL-285S5AQ6B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ALPINA AL-285S5AQ6B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií