Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Protiplnění

AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml

Zobraziť katalóg
AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml
5 5 hodnotení
Roztok
Kód:  CLEA107 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml Predaj skončil

AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml

ALCON patrí medzi najdôležitejších hráčov na globálnom trhu v starostlivosti o zrak. V portfóliu tejto spoločnosti nájdete pestrú ponuku kontaktných šošoviek, roztokov aj upokojujúcich očných kvapiek. Spoločnosť kladie značný dôraz na perfektnú kvalitu svojich produktov a ich šetrnosť k vašim očiam. Presvedčte sa sami.

AO-SEPT Plus HydraGlyde je kvalitný roztok určený na čistenie, dezinfekciu, neutralizáciu a odstraňovanie proteínových usadenín. Vďaka tomu je tou najlepšiu starostlivosťou pre vaše kontaktné šošovky. Roztok obsahuje peroxid vodíka a polaxamer, vďaka čomu sú šošovky súčasne čistené a zároveň dezinfikujú. Ďalšia dôležitá látka - AODIC - rozkladá už spomínaný peroxid vodíka na vodu a kyslík, čo zanecháva šošovky iba vo fyziologickej soli.

Novinka: Celodenné zvlhčenie vďaka technológii HydraGlyde vytvára okolo kontaktnej šošovky unikátny "štít" a udržuje ju zvlhčenú po celý deň - až 16 hodín! Unikátne zloženie neobsahuje konzervanty, roztok je preto vhodný pre alergikov a citlivé oči. Doprajte svojim očiam to najlepšie.

Veľmi dôležitou súčasťou balenia je aj špeciálny obal na šošovky. Šošovky musia v roztoku a tomto puzdre zostať aspoň 6 hodín, roztok sa medzitým zneutralizuje a šošovky sú dokonale pripravené na opätovné použitie.

 

Objem:
360 ml

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ​​ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AO-SEPT Plus HydraGlyde 360 ​​ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AO-Sept Plus HydraGlyde 360 ml.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií