Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS VivoWatch

Zobraziť katalóg
ASUS VivoWatch
4,0 19 hodnotení
Športtester fungujúci ako plnohodnotné fitness hodinky, bezdrôtový monitor aktivít (senzor UV, kroky, tepová frekvencia, spálené kalórie, automatický spánkový režim, čas, ID volajúceho, budík), vodeodolné IP67, OLED displej, Bluetooth 4.0, USB, výdrž batérie 10 dní, pre telefóny s OS Android 4.3 + / iOS
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  AC010 Produktové číslo:  90HC0021-M00H10 Stránky výrobcu

ASUS VivoWatch

ASUS VivoWatch je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS VivoWatch

Dostaňte svoje srdce do kondície

Fitness hodinky ASUS VivoWatch sú vybavené exkluzívnou technológiou VivoPulse, ktorá využíva vstavaný optický senzor ku kontinuálnemu, presnému a bezpečnému monitorovanie srdcovej aktivity. ASUS VivoWatch vám na základe presných hodnôt zobrazí počet spálených kalórií za deň a ponúknu tiež užitočné informácie o vašej fyzickej i spánkovej aktivite.



Indikátor tepových zón pre aeróbne aktivity

ASUS VivoWatch sú vybavené LED indikátorom, ktorý svieti na zeleno, ak sa pohybujete v aeróbnej zóne a efektívne spaľujete kalórie. Akonáhle sa však preťažujete, indikátor sčervenie, aby vás upozornil, že by ste mali zvoľniť. ASUS VivoWatch meria srdcový tep 24 hodín denne.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS VivoWatch


Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS VivoWatch

Monitorovanie spánkové aktivity

Hodinky ASUS VivoWatch dokážu merať a analyzovať váš srdcový tep, dobu spánku aj spánkovú aktivitu. ASUS VivoWatch oceníte aj pri vstávaní, pretože vás dokážu príjemne vzbudiť pomocou ľahkých vibrácií.



Majte prehľad o kondícii svojich blízkych

Pomocou aplikácie ASUS HiVivo alebo webovej  stránky ASUS Healthcare môžete ľahko sledovať, ako sú na tom s kondíciou vaši blízki, ktorí používajú hodinky ASUS VivoWatch, aj keď bývajú stovky kilometrov od vás.ASUS VivoWatch



Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS VivoWatch

Určené pre dlhodobé nosenie

Výdrž batérie hodiniek ASUS VivoWatch dosahuje v bežnom režime až 10 dní, vo fitness režime s aktívnym monitorovaním srdcového tepu vydrží až 24 hodín. Hodinky ASUS VivoWatch môžete ponoriť do vody hlbokej 1 meter na dobu 30 minút. Môžete ju  bez obáv nosiť celý deň, napríklad aj pri sprchovaní.



Synchronizácia, správa a aktualizácia

Hodinky ASUS VivoWatch možno ľahko synchronizovať so smartphonom alebo počítačom. Môžete  si zobraziť kompletnú históriu cvičenia, analýzu kvality spánku a podrobnosti o dosiahnutých úspechoch.

Táto fotografia je vypnutá z colorboxu a nebude sa v ňom teda zobrazovať.
ASUS VivoWatch

Kľúčové vlastnosti

  • Spoznajte svoje srdce - kontinuálne a presné monitorovanie srdcového tepu a fyzickej aktivity
  • Cvičte efektívnejšie - LED indikátory ukazujú, kedy efektívne spaľujete kalórie
  • Postarajte sa o svoju rodinu - majte aktuálne informácie o kondícii svojich milovaných.
  • Vstavaný senzor srdečného tepu
  • Výdrž batérie 10 dní
  • Odolnosť voči vode s certifikáciou IP67

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Max. výdrž batérie
235,29 h (9,8 d) Hotovo!
Hmotnosť
50 g Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
50 g Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
235,29 h (9,8 d) Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dají se hodinky připojit k Samsung Galaxy S6 edge+ ? Děkuji za odpověď

Dobrý den dá se s těmito hodinkami i telefonovat?

P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií