Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal

Zobraziť katalóg
ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal
4,7 40 hodnotení
Smart hodinky 1.63" 320x320 AMOLED Gorilla glass 2.5D, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 1.2MHz 32bit, RAM 512, interná pamäť 4GB, Bluetooth 4.1, WiFi, IP67, batérie 400mAh, Google Android Wear (podpora Google Android Wear 5.1.1), kožený opasok v modrej farbe
Pridať do zoznamu
Záruka 12 mesiacov Kód:  NA010a Produktové číslo:  WI501Q-2LBLU0009 Stránky výrobcu
ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal 165,79 € Použité

ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal

ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal je plne funkčný a za atraktívnu cenu. Napriek tomu, že produkt už má niečo za sebou, je pripravený na okamžité a plnohodnotné použitie. Poskytujeme záruku v polovičnej výške. Detailné informácie tu.
Vypnuté
Inteligentní společník

Verný, inteligentný spoločník


Chytré hodinky začínajú byť nevyhnutnou výbavou každého nadšenca nielen do moderných technológií, ale aj zdravého životného a aktívneho štýlu. Privítajte preto ASUS ZenWatch 2, vylepšeného nástupcu úspešného modelu ZenWatch, ktorý kĺbi kvalitnú 1,63 "veľký AMOLED displej s rozlíšením 320x320 s mobilným štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 400 a 512 MB RAM.

Okúste silu mobilných aplikácií na vlastné zápästie a pochváľte sa nadčasovým dizajnom, ktorý možno navyše ľahko meniť s množstvom vymeniteľných remienkov, vyrobených z luxusných materiálov.


Dve veľkosti a 18 rôznych remienkov

ZenWatch 2 si na svoje plecia naložil neľahkú úlohu stať sa vôbec tým najviac prispôsobiteľným Android Wear zariadením na svete, a toto predsavzatie plní na jednotku. Nebudete mať preto problém nájsť si presne svoj ??štýl za pomocou troch farieb a hneď 18 rôznych remienkov, ktoré vášmu zariadenia dodajú vždy punc originality a doplní váš charakter štýlom, aký si vy budete priať.

To napokon platí aj pre softvérovú výbavu - s aplikáciou FaceDesigner si ľahko prispôsobíte zobrazený ciferník a jeho funkcie presne tak, ako len sami chcete.

Vypnuté
Design na míru

Vypnuté
Chytré aplikace

S aplikáciami stále na dosah

Už sa nebudete musieť báť, že zmeškáte niečo dôležité. Vďaka pripojenie pomocou bezdrôtového rozhrania Wi-Fi, alebo Bluetooth a aplikácii ZenWatch Message máte vždy možnosť písať krátke správy, smajlíky, či napríklad zdieľať a odosielať maľby s vašimi priateľmi, rodinou, či kolegami - priamo z vášho zápästia.

To však zďaleka nie je všetko - s funkciou Smart Assistant rovnako dobre uvidíte, kto vám telefonoval, vybavíte svoje e-maily, či si zorganizujete svoje stretnutia. Po prepojení s chytrým telefónom neskôr získate možnosť aj ovládať jeho fotoaparát, či pomocou hodiniek rozhodnúť, či prijmete prichádzajúci hovor. Zaujímavá je aj funkcia prezvonenie mobilu, čo značne uľahčí jeho prípadné hledanie.


S Android Wear sa už nikdy nestratíte

Už nikdy sa nebudete pýtať, čo práve robiť a kde sa nachádzate. Operačný systém Android Wear organizuje všetky vaše potreby skôr, než si ich vôbec vysnívate.

Chatujte s priateľmi, dohovorte schôdzky a pozrite sa, aké má byť práve počasie. Iste tiež poteší natívne aplikácie pre službu Facebook a presná navigácia, založená na mapových podkladoch Google Maps.

Vypnuté
Android Wear

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Kompatibilný OS
Android Hotovo!
Farba puzdra
Čierna Hotovo!
Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS
Android Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Farba puzdra
Čierna Hotovo!

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia
Bluetooth, WiFi Hotovo!

Funkcie

Športové aktivity
Beh, Cyklistika, Fitness, Plávanie Hotovo!
Funkcia merania športu
Krokomer, Výpočet kalórií, Rýchlosť, Intervalový tréning Hotovo!
Smart funkcie
Prehrávač hudby v hodinkách, Budík, Kalendár, Stopky Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!
Viac parametrov

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, budou ještě hodinky v budoucnu v prodeji? Nebo se ÚPLNĚ ukončila výroba hodinek?

podporují tyto hodinky iOS?

Dobrý den, zakoupil jsem si zde tyto hodinky, ale mají problém s konektivitou = nepřipojí se přes bluetooth s žádným android telefonem (zkoušel jsem 4 různé), telefon a hodinky se spárují, ale zařízení v hodinkách je stále disconnected - hodně lidí si stěžuje na tento problém, vyřešil by to snad jen update firmwarů, dokáže Alza toto zařídit?

Dobrý den. Ráda bych koupila hodinky ASUS ZEN WATCH 2, ale v recenzích klienti píší, že nemají měření tepu, přestože v popisu produktu bylo uvedeno. Můžete mi prosím napsat, zda tedy měřič tepu mají či nikoli? Máte hodinky někde vystavené, abych se na ně mohla před nákupem podívat? Děkuji. R. Brůžková

Https://https://www.alza.sk/trendy/asus-zenwatch-2-sparrow-wi501q-gunmetal-d3020083.htm?o=1 mam zaujem o tento tovar. da sa dorucit do 24 hodin? ak ano aku prepravu mam zvolit a akou formou mozem platit. dakujem

Dobry den, mate k tomuto produktu i jine reminky? Nikde jsem je u vas nenasel. O produkt bych mel zajem, ale nelibi se mi ten modry reminek, V popisu pisete, ze je dostupnych 18 ruznych reminku. Dekuji, Lukas Petrik

Dodávajú sa hodinky aj v tmavo kovovom prevedení ako sú na obrázku v popise tovaru?

Príslušenstvo pre ASUS ZenWatch 2 Sparrow (WI501Q) Gunmetal
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií