Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver

Zobraziť katalóg
ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver
4,9 7 hodnotení
Smart hodinky 1.45" 280×280 AMOLED Gorilla glass 2.5D, procesor Qualcomm Snapdragon 400 Quad-Core 1.2MHz 32bit, RAM 512, interná pamäť 4GB, Bluetooth 4.1, WiFi, IP67, batérie 300mAh, Google Android Wear (podpora iOS od verzie Google Android Wear 5.1.1), kožený opasok vo farbe khaki
Kód:  NA015a Produktové číslo:  WI502Q-1LKHA0008 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver

vypnuté
Inteligentní společník

Verný, inteligentný spoločník

Chytré hodinky začínajú byť nevyhnutnou výbavou každého nadšenca nielen do moderných technológií, ale aj zdravého životného a aktívneho štýlu. Privítajte preto ASUS ZenWatch 2, vylepšeného nástupcu úspešného modelu ZenWatch, ktorý kĺbi kvalitnú 1,45 "veľký AMOLED displej s rozlíšením 280 × 280 s mobilným štvorjadrovým procesorom Qualcomm Snapdragon 400 a 512 MB RAM.

Okúste silu mobilných aplikácií na vlastnej zápästie a pochváľte sa nadčasovým dizajnom s kryštálmi od firmy Swarovski, ktorý možno navyše ľahko meniť s množstvom vymeniteľných remienkov, vyrobených z luxusných materiálov.


Váš osobný tréner

S ASUS ZenWatch 2 je šport potešením. Zariadenie je odolné proti vode, takže je možné sa s ním ponoriť až do hĺbky jedného metra po dobu 30 minút, či si ho bez obáv môžete vziať napríklad do sprchy. So zabudovaným krokomerom potom vždy viete, koľko ste za celý deň nachodili kilometrov.

Vďaka prepojeniu s Wellness aplikáciami na mobilnom telefóne a rozhraním Workout coach budete mať váš cvičebný plán vždy pred sebou - to všetko v prehledných grafoch a tabuľkách pre ľahkú orientáciu.

vypnuté
Trenér pro Wellness

vypnuté
S aplikacemi na dosah

S aplikáciami stále na dosah

Už sa nebudete musieť báť, že zmeškáte niečo dôležité. Vďaka pripojenie pomocou bezdrôtového rozhrania Wi-Fi, alebo Bluetooth a aplikácii ZenWatch Message máte vždy možnosť písať krátke správy, smajlíky, či napríklad zdieľať a odosielať maľby s vašimi priateľmi, rodinou, či kolegov - priamo z vášho zápästia.

To však zďaleka nie je všetko - s funkciou Smart Assistant rovnako dobre uvidíte, kto vám telefonoval, vybavíte svoje e-maily, či si zorganizujete svoje stretnutia. Po prepojení s chytrým telefónom neskôr získate možnosť aj ovládať jeho fotoaparát, či pomocou hodiniek rozhodnúť, či prijmete prichádzajúci hovor. Zaujímavá je aj funkcia prezvonenie mobilu, čo značne uľahčí jeho prípadné hledanie.


S Android Wear sa už nikdy nestratíte

Už nikdy sa nebudete pýtať, čo práve robiť a kde sa nachádzate. Operačný systém Android Wear organizuje všetky vaše potreby skôr, než si ich vôbec vysnívate.

Chatujte s priateľmi, dohovorte schôdzky a pozrite sa, aké má byť práve počasie. Iste tiež poteší natívne aplikácie pre službu Facebook a presná navigácia, založená na mapových podkladoch Google Maps.

vypnuté
Android Wear

Parametre a špecifikácia

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

Výdrž a úložisko

Kapacita úložiska
4 GB Hotovo!

ASUS je symbolom rastu taiwanskej ekonomiky. Začiatky spoločnosti sa datujú 2. apríla 1989, keď ako malý výrobca základných dosiek s niekoľkými zamestnancami začal svoju činnosť. Dnes celosvetovo zamestnáva viac ako 12 500 zamestnancov. Jeho produkty nájdeme takmer vo všetkých kategóriách trhu s informačnými technológiami. Produkty spoločnosti v sebe spájajú priaznivú cenu a vysokú kvalitu. Pozornosť ASUSu je zameraná predovšetkým na stolné počítače, notebooky, telefóny, optické mechaniky a komponenty. Vo výrobe základných dosiek je spoločnosť dnes dominantným hráčom na trhu s podielom takmer 40 %.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, dají se sehnat jiné řemínky na asus Zenwatch 2 (WI502Q) Děkuji za odpověď

Zatím sem vše pochopil ale, jediné co jsem doposud nezjistil , zda má typ WI502Q už předem integrován reproduktor připravený na aktualizaci která jej bude podporovat.

Chtěl bych se zeptat zda lze hodinky spárovat i s jinými mobily než Asus

Diskusia a poradňa k ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver
Príslušenstvo pre ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silver. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silber. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Silber. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: ASUS ZenWatch 2 Wren (WI502Q) Ezüst.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií