Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

AudioSonic CL-1462

Zobraziť katalóg
AudioSonic CL-1462
5 1 hodnotení
Rádiobudík 2x 3W, FM PLL rádio, 20 predvolieb, stmievateľný diplej, Bluetooth, Aux-in, konektor pre slúchadlá, USB port pre nabíjanie, budenie rádiom alebo bzučiakom, funkcia Sleep
Kód:  ADS007h Produktové číslo:  CL-1462

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AudioSonic CL-1462

Perfektné rádiobudík s nadštandardnými funkciami pre všetkých, ktorí chcú mať na svojom nočnom stolíku niečo lepšie. Predovšetkým sa pýši vstavaným bezdrôtovým rozhraním Bluetooth pre streamovanie hudby z vášho smartphonu, tabletu aj notebooku. Druhou podstatnou výhodou je jeho "drôtová" kompatibilita - je osadený USB konektorom pre praktické nabíjanie telefónu či iného zariadenia, AUX vstupom pre prehrávanie vlastnej hudby či výstupom pre slúchadlá. Počas nabíjania si môžete telefón aj odložiť do praktickej drážky pre mobilné zariadenia alebo ju využiť ako fotorámik. Zariadenie disponuje dvojkanálovým systémom reproduktorov, celkovo o výkone 6 W, čo je viac než dostatočné pre tento typ prehrávača. Budík má FM tuner s PLL digitálnym ladením a 20 staníc si môžete dokonca uložiť do internej pamäte.

kľúčové vlastnosti

  • FM tuner s PLL digitálnym ladením
  • Možnosť bezdrôtového streamovanie hudby skrze Bluetooth
  • Možnosť uloženia až 20 staníc do internej pamäte
  • Praktický držiačik pre smartphone - možnosť využitia ako fotorámik
  • USB konektor, AUX vstup, výstup pre slúchadlá
  • Dvojkanálový systém reproduktorov s výkonom 6 W
  • Takmer palcový displej s možnosťou stlmenie podsvietenia

Parametre a špecifikácia

Šírka
2,1 cm Hotovo!
Výška
0,95 cm Hotovo!
Hĺbka
0,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,63 kg Hotovo!
Funkcie
Bezdrôtové nabíjanie, Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Konektor USB, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
2,1 cm Hotovo!
Výška
0,95 cm Hotovo!
Hĺbka
0,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
0,63 kg Hotovo!

Funkcie

Funkcie
Bezdrôtové nabíjanie, Budenie rádiom, Budenie zvukovým signálom, Duálne budenie, Opakované budenie – Snooze, Konektor USB, Vypnutie pri zaspávaní – Sleep Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AudioSonic CL-1462 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Audiosonic CL-1462. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Audiosonic CL-1462. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Audiosonic CL-1462. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Audiosonic CL-1462.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií