Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

AVI-8 AV-4001-02

Zobraziť katalóg
AVI-8 AV-4001-02
Pánske hodinky – vodoodolnosť 5ATM
Kód:  KHO5898 Produktové číslo:  4895118815433

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

AVI-8 AV-4001-02

 

Spoločnosť AVI-8 sa špecializuje na výrobu špičkových leteckých hodiniek. Každá kolekcia je inšpirovaná určitým obdobím leteckej histórie, príbehmi samotných pilotov a pamiatke letectva. Každá modelová rada je odrazom konkrétnej doby letectva a pri výrobe bol kladený dôraz na vysokú odolnosť, vynikajúca čitateľnosť za každej situácie a perfektnú spoľahlivosť.

Hawker Harrier II

Kolekcia Hawker Harrier II je pomenovaná podľa rovnomenného lietadla, ktoré je bežne známe pod menom Harrier Jump Jets. Lietadlá sú jedinečné schopnosťou vertikálneho vzletu alebo vzletu na krátkej dráhe a vertikálneho pristátia. Čo sa týka výzbroje, tak patrili medzi stroje, ktoré sa pýšili najnovšími technológiami, zbraňami či orientačnými systémami.

Hodinky AV-4001-02 sa pýšia veľkým ciferníkom s prehľadnými indexmi či sekundovou ručičkou zakončenou symbolom lietadla. Samozrejmosťou sú luminiscenčné prvky pre perfektnú čitateľnosť aj v tme. Na štvrtej hodine je umiestnená praktická dátumovka. Vo výbave nechýbajú ani presné stopky, ktoré využijete pri športových aktivitách.

Srdcom hodiniek je klasický špičkový japonský strojček Quartz. Okrúhle puzdro je vyrobené z kvalitnej ocele a dopĺňa ho pohodlný kožený remienok v hnedej farbe so štandardným prackovým zapínaním. Ciferník proti poškriabaniu chráni tvrdené minerálne sklíčko, ktoré zaručuje dlhú životnosť. Výrobcom udávaná vodoodolnosť dosahuje hodnoty 5 ATM.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
50 m (5 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre AVI-8 AV-4001-02 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVI-8 AV-4001-02. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: AVI AV-8-4001-02.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií