Protiplnění

BACtrack Skynetom

Zobraziť katalóg
BACtrack Skynetom
Remienok na hodinky pre sledovanie hladiny alkoholu, Apple Watch
Kód:  BAC01
BACtrack Skynetom Predaj skončil

BACtrack Skynetom

Remienok pre Apple Watch s vstavaným testerom na hladinu alkoholu v krvi BACtrack Skynetom je revolúciou v testovaní alkoholu v krvi. Stačí si pripnúť náramok na ruku a on meria množstvo alkoholu v krvi. Používa neinvazívnu technológiu, ktorá monitoruje etanol vylučovaný pokožkou a prevádza ho pomocou špeciálneho algoritmu do odhadovaného množstva alkoholu v krvi.

Všetky tieto záznamy sú potom posielané do mobilné aplikácie, kde máte presný prehľad aj o tom, ako vaše telo spracováva alkohol a kedy je pravdepodobné, že budete opäť triezvy. Zároveň si môžete nastaviť rôzne upozornenia, napríklad keď je hladina alkoholu v krvi čím ďalej vyššia môže vás upozorniť, aby ste pitie spomalili či úplne prestali. 

Kľúčové vlastnosti

  • meranie alkoholu v krvi pasívne, presne a takmer v reálnom čase
  • možnosť nastavenia vibračného alarmu
  • všetky záznamy prehľadne dostupné v aplikácii
  • monitoruje etanol vylučovaný pokožkou
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

zdravim... kedy ocakavame?

Diskusia a poradňa k BACtrack Skynetom
Príslušenstvo pre BACtrack Skynetom
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BACtrack Skyn. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BACtrack Skyn. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BACtrack Skyn. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BACtrack Skyn szíj.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií