Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bentime 004-14594D

Zobraziť katalóg
Bentime 004-14594D
5 1 hodnotení
Dámske hodinky
Kód:  KHO7473 Produktové číslo:  8592445101128

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bentime 004-14594D

Dámske hodinky Bentime zaujmú vďaka vkusnému a triezvemu spracovaniu, ktoré je vhodné na každodenné nosenie. Materiálom zvoleným na ich výrobu sa stal bežný kov, ciferník kryje odolné minerálne sklíčko. Hodinový strojček je poháňaný QUARTZ batériou. Hodinky môžete vďaka základnej vodotesnosti vystaviť kvapkajúcej vode a nie je tak nutné ich z ruky dávať dole napríklad pri daždi.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bentime 004-14594D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENTIME 004-14594D. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bentiu 004-14594D.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií