PET AlzaBoxy Q1

Bentime 005-024AB

Zobraziť katalóg
Bentime 005-024AB
Pánske hodinky
Kód:  KHO7289 Produktové číslo:  8592445098374

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bentime 005-024AB

Elegantné pánske hodinky v nadčasovom kovovom prevedení púzdra a koženého náramku. Analógový ciferník je prehľadný a dostatočne veľký, výrazné znakovej prvky sú na bielom podklade perfektne viditeľné. Ciferník je chránený minerálnym sklom, ktoré je odolné voči drobnému mechanickému poškodeniu. Spoľahlivé a kvalitné hodinky so strojčekom Quartz budú vaším nepostrádateľným pomocníkom!

Minerálne sklo

Minerálne sklo je najbežnejším typom používaného skla pri výrobe hodiniek. Jedná sa o skutočné sklo s vysokým podielom SiO2 a nie plexisklo ako v prípade akrylátu. Minerálne sklo je oproti nemu odolnejší voči poškriabaniu. Pochopiteľne záleží, ako veľmi ste na svoje hodinky opatrní a čomu ich budete vystavovať - ??pri murárskych prácach príde sklo k úhone logicky oveľa pravdepodobnejšie ako v útulnej kancelárii. Minerálne sklo je oveľa tvrdšie než akrylát, tým je ale logicky krehkejšie.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bentime 005-024AB Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bentime 005-024AB. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bentiu 005-024AB.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií