MPLA308417 - SK

Bentime 006-0528A

Zobraziť katalóg
Bentime 006-0528A
Dámske hodinky s rozmerom puzdra 38 mm, materiál: bežný kov, minerálne sklo
Kód:  KHO9059 Produktové číslo:  8592445111745

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bentime 006-0528A

Dámske hodinky Bentime 006-0528A sú určené pre ženy, ktoré vedia, že sa nejedná len o ukazovateľ presného času, ale ide aj o výrazný módny doplnok. Majú totiž rad zaujímavých vlastností. Analógový ciferník je spoľahlivo chránený tvrdeným minerálnym sklom, ktoré je veľmi odolné proti poškodeniu i poškriabaniu. Zároveň sú vybavené kvalitným quartzovým strojčekom, ktorý je zárukou ich presnosti. Okrem toho vás dostanú aj svojim elegantným dizajnom, hodí sa teda pre bežné nosenie i do spoločnosti. To všetko navyše dostanete za priaznivú obstarávaciu cenu. 

kľúčové vlastnosti

  • Tvrdené minerálne sklo odolné proti poškriabaniu
  • Kvalitný quartzový strojček pre presné meranie času
  • Praktický módny doplnok (elegantný dizajn)
  • cenová dostupnosť

Parametre a špecifikácia

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bentime 006-0528A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENTIME 006-0528A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bentiu 006-0528A.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií