AlzaBoxy Q1 PET

BENTIME 006-9MA-PT12004B

Zobraziť katalóg
BENTIME 006-9MA-PT12004B
Pánske hodinky analógové, strojček: Quartz, priemer ciferníka: 45 mm, vodoodolné, sklíčko: minerálne
Kód:  KHO12464 Produktové číslo:  8592445144514

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

BENTIME 006-9MA-PT12004B

Elegantné pánske hodinky BENTIME 006-9MA-PT12004B sú ideálnou voľbou pre mužov, ktorí majú radi jednoduchý, ale napriek tomu moderný štýl. Potešia kvalitným spracovaním i svojou univerzálnosťou. Puzdro hodiniek z obyčajného kovu dopĺňa remienok z pravej kože, ktorý je zakončený klasickým zapínaním. Okrúhly čierny ciferník ukrytý pod odolným minerálnym sklíčkom zobrazuje indexy netradičným dizajnovým spôsobom. Hodinky sú označené ako water resistant, čo znamená odolnosť proti vlhku, nie proti vode. Hodinky BENTIME sú vhodné na bežné každodenné nosenie, ale určite sa s nimi nestratíte ani pri významnejších spoločenských udalostiach.

Kľúčové vlastnosti pánskych hodiniek BENTIME 006-9MA-PT12004B

  • Elegantné pánske analógové hodinky značky BENTIME
  • Originálny dizajn s netradičným čiernym ciferníkom
  • Kožený čierny remienok s čiernym kovovým puzdrom
  • Minerálne sklíčko odolné proti drobným škrabancom
  • Batériový strojček Quartz
  • Na troch subciferníkoch ukazujú aj dátum, deň v týždni a duálny čas
  • Hodinky BENTIME sú odolné proti vlhkosti

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
45 mm Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Koža Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Viac parametrov

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jak se tyto subciferníky, které mají ukazovat datum, den a duální čas nastavují ? V přiloženém návodu tohle není zmíněno a sám jsem prozatím na to nepřišel. Prosím o radu. Předem děkuji.

Diskusia a poradňa k BENTIME 006-9MA-PT12004B
Príslušenstvo pre BENTIME 006-9MA-PT12004B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENTIME 006-9MA-PT12004B. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BENTIME 006-9MA-PT12004B.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií