Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Bentime 007-9M-11147A

Zobraziť katalóg
Bentime 007-9M-11147A
Dámske hodinky materiál: obecný kov, obecný kov, vodotesnosť: water resistant, rozmer púzdra: 35 mm
Kód:  KHO9928 Produktové číslo:  8592445119345 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Bentime 007-9M-11147A

Elegantné dámske hodinky 007-9M-11147 sú vyrobené z kovu, ktorý je upravený do strieborného lesku. Svojim dizajnom sú vhodné pre spoločenské príležitosti alebo na obchodné rokovania. Na bielom ciferníku sú jemne naznačené indexy a ručičky. Celý ciferník je po obvode lemovaný trblietavými kamienkami.

Presný strojček Quartz je poháňaný batériou s dlhou výdržou. Hodinky sú vodeodolné. Tento český výrobok môžete získať v značkovej krabičke s logom Bentime.

hlavné prednosti

  • Česká hodinárska značka
  • Luneta vysadená kamienkami
  • Kompletne z kovu
  • Kvalitný strojček Quartz

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Dámske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
Water resistant Hotovo!

Značka Bentime vstúpila na svetový trh hodiniek v roku 1998 a už od samotného počiatku sa inšpiruje predovšetkým najnovšími módnymi trendmi. V ponuke hodiniek nesúcich štítok Bentime nájdete širokú škálu modelov rozličných tvarov aj farieb, ktorým nikdy nechýba originalita. Na svoje si určite prídu ako milovníci hodiniek v klasickom, tak aj elegantnom či dokonca športovom, luxusnom aj extravagantnom štýle. Kolekcie určené pre dámy sú navrhnuté tak, aby hodinky na ich zápästí vyzerali vždy vkusne a štýlovo. Z ponuky si však zaručene vyberú aj muži, u ktorých tento vhodne zvolený praktický doplnok dokáže výrazne podčiarknuť mužnosť a sebavedomie.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Bentime 007-9M-11147A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BENTIME 007-9M-11147A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Bentime 007-9M-11147A.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií