PET AP+ plus nový vizuál

Biotrue 300 ml

Zobraziť katalóg
Biotrue 300 ml
4,9 7 hodnotení
Roztok
Kód:  CLEA101

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Biotrue 300 ml

BAUSCH+LOMB je jedna z najznámejších a najuznávanejších firiem v oblasti starostlivosti o zdravie ľudí na svete. Ponúka pestrú paletu produktov, ktoré vám spríjemnia a skvalitnia život. Medzi najdôležitejšie časti portfólia patria aj kontaktné šošovky a prípravky na starostlivosť o ne. Prioritou BAUSCH+LOMB je uvádzať na trh stále modernejšie prípravky a technológie. Z tejto snahy potom ťaží každý zákazník tejto renomovanej spoločnosti.

Biotrue je kvalitný roztok, ponúkajúci inovované zloženie, ktoré sa perfektne postará o vaše šošovky. Vďaka nemu bude nosenie šošoviek veľmi pohodlné a príjemné. Okrem bežných vlastností roztokov - dezinfekcia, čistenie a uchovávanie šošoviek - ponúkne Biotrue trojicu špeciálnych vlastností, inšpirovaných prírodou. Obsahuje aktívne proteíny, ktoré zabraňujú vzniku baktérií, lubrikačnú zložku, ktorá sa bežne vyskytuje v ľudskom oku a predovšetkým - pH roztoku je nastavené na rovnakú hladinu, akú majú zdravé slzy.

Objem:
300 ml

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Biotrue 300 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Biotrue 300 ml. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Biotrue 300 ml. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Biotrue 300 ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Biotrue 300 ml.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií