Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Boccia Titanium 3591-02

Zobraziť katalóg
Boccia Titanium 3591-02
Pánske hodinky
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KHO8023 Produktové číslo:  4040066228006 Stránky výrobcu
Boccia Titanium 3591-02 115,51 € Rozbalené

Boccia Titanium 3591-02

Boccia Titanium 3591-02 je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Pánske hodinky Boccia Titanium 3591-02 majú veľmi prehledný ciferník a elegantný vzhled. Hodinky s titánovým remienkom majú zafírové sklíčko a sú vodotesné do 10 ATM. Titánové puzdro s čiernym ciferníkom a luminiscenčnými prvky disponuje ukazovateľom dáta.

Technické parametre

  • Pohon: Quartz
  • Strojček: Miyota
  • Puzdro: titánové
  • Sklíčko: zafírové
  • Remienok: titánový
  • Vodotesnosť: 10 ATM

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Značka Boccia sa preslávila predovšetkým výrobou titánových hodiniek, ale aj iných šperkov. Ako doteraz jediná značka na svete predstavila na trhu vo svojej kolekcii nazvanej Boccia Titanium celotitánové hodinky. Svojou neobvyklou tvrdosťou, nízkou hmotnosťou a výnimočnou odolnosťou vyniká titán nad klasickými materiálmi využívanými na výrobu hodiniek. Navyše je antialergénny a nevyvoláva žiadne zdravotné problémy ani u jedincov citlivejších na rôzne materiály. Bez povšimnutia nemožno nechať ani vždy štýlový a prepracovaný dizajn hodiniek značky Boccia. Ako doposiaľ najzaujímavejšie je hodnotená kolekcia Boccia Titanium T2, ktorej autorom je prvotriedny americký dizajnér Jeff Miller, ktorý svoje diela vystavuje v rade galérií po celom svete.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Boccia Titanium 3591-02
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií