Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

BROSWAY Chakra BHK84

Zobraziť katalóg
BROSWAY Chakra BHK84
Náramok – dámsky s veľkosťou 18cm, materiál: chirurgická oceľ, hmotnosť 7g
Kód:  SP8302 Produktové číslo:  8053851019105 Stránky výrobcu

BROSWAY Chakra BHK84

Túžite po prepychovom klenote, ktorý vkusne ozdobí vaše zápästie? Náramok Brosway Chakra BHK99 dopraje svojim nositeľkám noblesný dizajn i precízne spracovanie. Šperk je vyrobený z ušľachtilej chirurgickej ocele s povrchovým pozlátením, ktorá na tele nielen výborne vyzerá, ale vďaka hypoalergénnym vlastnostiam tiež nespôsobuje žiadne kožné podráždenie. Dominantu šperku predstavuje ozdoba osadená svetlo modrými krištáľmi Swarovski zodpovedajúcimi za jeho elegantný dizajn a nádych ženskosti.

Brosway Chakra BHK99

  • Elegantný šperk vhodný pre každodenné i slávnostné oblečenie
  • Ušľachtilá chirurgická oceľ pre istotu zdravotne bezproblémového nosenia
  • Ozdoba osadená svetlo modrými krištáľmi Swarovski vo farebnom odtieni aquamarine
  • Možnosť nastavenia dĺžky retiazky podľa individuálnych potrieb nositeľky
  • Povrchová úprava: pozlátenie
  • Priemer: 70 mm

Prečo chirurgická oceľ?

Chirurgická oceľ sa v šperkárstve teší významnej popularite predovšetkým vďaka svojim výhodným vlastnostiam, ktorými predbieha ostatné kovy. Vyniká najmä vysokou tvrdosťou a pevnosťou, farebnou stabilitou a odolnosťou voči mechanickému poškodeniu i korózii. Okrem toho sa vyznačuje hypoalergénnym zložením. To znamená, že nereaguje s kožou a nespôsobuje žiadne alergické reakcie. Je preto ideálnym riešením pre jedincov alergických na ostatné kovy. Šperkom z ušľachtilej ocele sa tiež dodáva ľubovoľný farebný odtieň pomocou PVD technológie, ktorá ich súčasne pokryje aj oslnivým leskom. Výsledkom je potom prekrásny klenot s prekvapivo dlhou životnosťou.

Buďte výnimočná s Brosway

Ktorá žena by nechcela ozdobiť svoje zápästie žiarivým skvostom? Pozlátený náramok doplnený trblietavými krištáľmi Swarovski vo svetlo modrom farebnom odtieni zaplaví každú svoju nositeľku pocitmi vznešenosti a výnimočnosti. Náramok Brosway perfektne oživí každodenné i slávnostné outfity a jemne podčiarkne ženskosť.

Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámske Hotovo!
Typ šperku
Náramok Hotovo!
Veľkosť
18 cm (180 mm) Hotovo!
Materiál
Chirurgická oceľ Hotovo!
Hmotnosť šperku
7,00 g Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Typ šperku

Typ šperku
Náramok Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
18 cm (180 mm) Hotovo!

Materiál

Materiál
Chirurgická oceľ Hotovo!
Hmotnosť šperku
7,00 g Hotovo!
Povrchová úprava
Pozlátenie, Lesk Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Alza.cz je registrovaná na Puncovom úrade.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre BROSWAY Chakra BHK84 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BROSWAY Chakra BHK99. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: BROSWAY Chakra BHK99.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií