AD homeoffice AlzaBoxy Q1

CASIO A158WEA-1EF

Zobraziť katalóg
CASIO A158WEA-1EF
4,7 44 hodnotení
Hodinky strojček: quartz, vodotesnosť: water resistant, materiál remienka: oceľ
39,90 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  KHO2196 Produktové číslo:  4971850944386 Stránky výrobcu
CASIO A158WEA-1EF 39,90 € Momentálne nedostupné

CASIO A158WEA-1EF

Casio A158WEA-1EF sú pánske digitálne hodinky, ktoré zaujmú svojím retro štýlom. Hodia sa na denné nosenie, rovnako ako na pracovnú schôdzku alebo na večerné posedenie s priateľmi. Hodinky disponujú všetkými základnými funkciami, zobrazujú aktuálny dátum, majú kalendár, alarm, stopky, osvetlenie, sú napájané batériou s výdržou až 7 rokov a majú plastové sklíčko. Puzdro je vyrobené zo syntetickej živice a hodinky majú digitálny ciferník, ktorý dobre ladí s remienkom. Prehľadnosť, nekomplikovanosť a spoľahlivosť – to sú hodinky Casio!

Hodinky sú vodotesné, a preto ich môžete bez obmedzenia využívať v lete pri vode, pri vodných športoch, v bazéne alebo sa s nimi môžete bez obáv prechádzať vonku v daždi. Pekné balenie ich predurčuje ako skvelý darček, ktorý svojou spoľahlivosťou a funkčnosťou poteší každého obdarovaného. Darujte originálne hodinky, ktoré majú štýl!

Funkcie:

Základné, dátum, stopky, osvetlenie, budík, kalendár

Typ:
Digitálne

Sklo:
Plastové

Puzdro:
Syntetická živica

Vodotesnosť:
30 m

Napájanie:
Batérie CR2016

Rozmery:
36,8 × 33,2 × 8,2 mm

Parametre a špecifikácia

Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda jde řemínek zkrátit. Díky za odpověď

Dobrý den. Dnes jsem si koupil tyto hodinky. V manualu se pise, že jsou odolné vlhkosti, dešti. Vy však uvádíte, že s nimi mohu plavat 30 metrů hluboko. Tak jak to prosím je? Děkuji. K.M.

Dobrý den,zakoupila jsem u Vas tyto hodinky,avšak nebyl zde český návod..Kde tento návod najdu?Nelze zaslat dodatečně?Děkuji

Dobrý den, bylo by možné upravit délku řemínku bez toho abych je musela zanest do hodinářství? děkuji

Dobrý den, právě jsem našel tyto hodinky, které mám po dědovi. Bohužel bez papírů. Proto bych se chtěl zeptat, jak se dají naladit? Předem děkuji za odpověď :)

Dobrý den, před nějakou dobou jsem si koupil tyto hodinky ale potom se mi objevil škrábanec na sklíčku a rád bych se zeptal zda je možné se toho škrábance zbavit s jestli ano tak čím

Diskusia a poradňa k CASIO A158WEA-1EF
Príslušenstvo pre CASIO A158WEA-1EF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio A158WEA-1EF. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO A158WEA-1EF.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií