Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CASIO BGS 100GS-1A

Zobraziť katalóg
CASIO BGS 100GS-1A
Dámske hodinky – digitálne s plastovým remienkom, minerálne sklíčko, vodoodolnosť 10ATM
Kód:  KHO11800 Produktové číslo:  4549526171680 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO BGS 100GS-1A

Dámske hodinky CASIO BGS 100GS-1A očaria všetky športovo založené ženy, ktoré u svojich hodiniek preferujú nielen originálny dizajn, ale aj bohaté funkcie. Čierne živicové puzdro lemuje čierno-zlatý ciferník, ktorý zobrazuje čas v analógovej aj digitálnej podobe. Veľmi kvalitné tvrdé minerálne sklíčko je odolné oderu. Zaujímavý dizajn dopĺňa živicový remienok, ten je možné prispôsobiť priamo na mieru obvodu zápästia, je pružný, odolný a ľahko umývateľný. Hodinky vynikajú nielen vysoko kvalitnými materiálmi, ale aj funkciami, ktoré svojim užívateľkám ponúkajú. Vďaka vodotesnosti 100 m je možné s nimi plávať, prevádzkovať plytké potápanie či šnorchlovanie. CASIO BGS 100GS-1A sú odolné voči otrasom, nárazom a vibráciám, a tak si budete môcť naplno užívať športových aktivít.

Kľúčové vlastnosti CASIO BGS 100GS-1A

  • Dámske športové hodinky
  • CASIO BGS 100GS-1A s analógovým aj digitálnym zobrazením času
  • Živicové puzdro
  • Kvalitné tvrdé minerálne sklíčko
  • Veľmi odolné oderu
  • Odolný a pružný živicový remienok
  • Vďaka vodotesnosti 100 m je možné s hodinkami plávať
  • Odolné otrasom, vibráciám, nárazom
  • Kvalitný Quartz strojček
  • Životnosť batérie 2 roky
  • Bohaté funkcie ako krokomer, stopky, alarm
  • Duálny čas, LED osvetlenie, kalendár
  • 5× denný alarm
  • Vypnutie/zapnutie tónov
  • Farebné vyhotovenie: čierno-zlaté

Stopky aj krokomer

CASIO BGS 100GS-1A sú vybavené mnohými funkciami, ktoré ich užívateľky zaiste ocenia. Športovo založené ženy nadchne krokomer, ten je možné využiť u väčšiny športových aktivít, pešej turistiky i chôdze. Krokomer umožňuje nastavenie limitu, ktorý má byť splnený. Ďalšia z vydarených funkcií sú stopky s presnosťou až na 1/100 sekundy a maximálnou dobou stopovaného intervalu 24 hodín. Nechýbajú ani odpočítavacie stopky počítajúce čas pospiatky, tie je možné využiť napríklad aj pri varení. 

Alarm a duálny čas

Ak často cestujete, bude pre vás užitočný duálny čas, vďaka ktorému hodinky zobrazujú čas v rôznych časových zónach. Nastaviť si môžete tiež denný alarm, ktorý vás bude každý deň v rovnakom čase upozorňovať. Ak potrebujete viac upozornenia za deň, hodinky zvládnu aj to, pretože je možné uložiť päť denných alarmov. Nechýba ani snooze alarm v podobe opakovaného budenia. Vždy, keď alarm vypnete, hodinky vás po pár minútach upozornia znovu, kým alarm nedeaktivujete.

Bohaté funkcie aj výnimočný dizajn

Hoci sú CASIO BGS 100GS-1A športovými hodinkami, majú skutočne výnimočný dizajn, a stanú sa tak ozdobou aj módnym doplnkom každej ženy. Vďaka bohatým funkciám sú navyše praktickým doplnkom, ktorý využijete nielen pri športovaní. Jednou z nich je tlačidlo tón on/off, to umožňuje vypnutie alebo zapnutie všetkých tónov. Samozrejmosťou je LED osvetlenie a režim 12/24, vďaka ktorému je čas zobrazovaný v 12 alebo 24-hodinovom formáte. Dámske hodinky CASIO sú jednoducho skvelým módnym aj funkčným doplnkom.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Dámske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
42,6 mm Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Čierna Hotovo!
Materiál remienka
Plast Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Modelový rad

Modelový rad
Casio Baby-G Hotovo!

Štýl a dizajn

Štýl
Športové Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO BGS 100GS-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO BGS 100GS-1A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií