Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CASIO EFA 131BK-1A

Zobraziť katalóg
CASIO EFA 131BK-1A
4,6 7 hodnotení
Pánske hodinky – s kombinovaným ciferníkom – klasické ručičky a digitálnym displejom, vodotesné 10 ATM, minerálne sklo, oceľový náramok
Kód:  QS025f4 Produktové číslo:  4971850479611 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO EFA 131BK-1A

Pánske hodinky Casio EDIFICE EFA 131BK-1A disponujú funkciou svetového času, vďaka ktorej zobrazujú časy vo všetkých dôležitých mestách a miestach na zemeguli. Obsahujú stopky s presnosťou na 1/1000 sekundy, signály potvrdzujú začiatok a koniec merania. Meracia kapacita predstavuje 100 hodín. Nechýba ani praktický časovač (odpočítavacie stopky), ktorý vám pripomenie dôležité a opakujúce sa udalosti zvukovým signálom. Po uplynutí času sa časovač automaticky resetuje a začne sa odpočítavať znova. Čas môže byť nastavený na najbližšiu budúcu minútu, maximálne však na 24 hodín dopredu. Ideálne pre používateľov, ktorí musia pravidelne brať lieky, alebo aktívnych športovcov.

Súčasťou hodiniek Casio EDIFICE EFA 131BK-1A je 5 nezávislých denných alarmov na pripomenutie dôležitých udalostí. Môžete si tiež aktivovať hodinový signál, ktorý indikuje každú celú hodinu. Nechýba ani praktická funkcia Snooze, ktorá aktivuje alarm opakovane po uplynutí určitého časového intervalu. Hodinky obsahujú aj automatický kalendár, ktorý po prvom nastavení automaticky zobrazí vždy korektný dátum. Správny čas si môžete kontrolovať na analógovom aj digitálnom ciferníku, pričom na digitálnom máte na výber z 12 alebo 24-hodinového formátu. Dokonalú viditeľnosť aj za zlých svetelných podmienok zaručuje integrované LED osvetlenie.

Šasi hodiniek je vyrobené z vysokokvalitných materiálov. Sklíčko je z pevného minerálneho skla so špeciálnym klenutím, ktoré zvyšuje jeho odolnosť. Konzervatívnych používateľov určite poteší kvalitný oceľový remienok s dvojitou sponou, ktorý je veľmi odolný a pôsobí luxusným dojmom. Hodinky sú vodotesné do hĺbky desiatich barov, čo zodpovedá približne 100 metrom pod vodnou hladinou. Uvedená miera vodotesnosti značí, že si ich nemusíte dávať dole pri bežnom plávaní a šnorchlovaní.

Parametre a špecifikácia:

Typ:
Pánske

Hodiny:
Ciferník: kombinovaný (analógový aj digitálny), čierny s LED osvetlením, 12 indexov
Vodotesnosť: 10 bar (približne 100 m)
Sklo: minerálne

Špeciálne funkcie:
LED osvetlenie ciferníka
Multifunkčný budík
Dvojitý dátum
Stopky
Odpočítavacie stopky
Svetové časy

Šasi:
Materiál: oceľ

Remienok:
Materiál: oceľ
Farba: čierna
Dvojitá spona

Napájanie:
Batéria: CR1220

Rozmery:
50,3 × 46 × 12,5 mm

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Priemer ciferníka
34 mm Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!
Farba ciferníka
Modrá Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
34 mm Hotovo!
Farba ciferníka
Modrá Hotovo!

Remienok

Materiál remienka
Oceľ Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Produktové línie: CASIO EDIFICE 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO EFA 131BK-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFA 131BK-1A. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio EFA 131BK-1A férfi karóra.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií