Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Protiplnění

CASIO EFR 526D-1A

Zobraziť katalóg
CASIO EFR 526D-1A
5 7 hodnotení
Pánske hodinky štýlový doplnok
Kód:  KHO1594 Produktové číslo:  4971850912620 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO EFR 526D-1A

Štýlové a dizajnovo detailne prepracované pánske náramkové hodinky značky Casio. Sú nielen pekné, ale aj nadštandardne odolné. Tieto elegantné hodinky sa môžu pochváliť pevným oceľovým púzdrom, ktoré je vodotesné, a tak si ich môžete bez problémov vziať do sprchy aj bazéna. Všetko kryje minerálne sklíčko, ktoré je schopné ďaleko lepšie vzdorovať škrabancom. Pre pohodlné nosenie sú hodinky zabezpečené oceľovým remienkom. Pohon spoľahlivého strojčeka Quartz je zabezpečovaný pomocou batérie s dlhou životnosťou.

Parametre a špecifikácia:

Funkcie:
Stopky
Dátumovka

Vodotesnosť:
100 m

Materiál:
Sklo: minerálne
Púzdro: oceľ
Remienok: oceľ

Napájanie:
Batéria

Rozmery:
48,5 x 43,8 x 11,6 mm

Hmotnosť:
149 g

Prečítať viac

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO EFR 526D-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO EFR 526D-1A.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií