Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

CASIO ERA-300DB-1A2V

Zobraziť katalóg
CASIO ERA-300DB-1A2V
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO8705 Produktové číslo:  4971850994978 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO ERA-300DB-1A2V

Športové pánske hodinky CASIO ERA-300DB-1A2V na prvý pohľad zaujmú svojím robustným vzhľadom a prepracovaným dizajnom s detailne spracovaným ciferníkom, ktorý vám umožní využívať množstvo obsiahnutých funkcií. Svojím nadčasovým dizajnom sa hodinky stanú neodmysliteľným spoločníkom ako pri športe, tak aj v spoločnosti. Luminiscenčné prvky ciferníku zaručia, že aj v tme budete mať prehľad o všetkom, čo hodinky ukazujú.

Kľúčové vlastnosti

  • Nadčasový dizajn umožní nosiť hodinky pri športe aj do spoločnosti
  • S luminiscenčnými prvkami a digitálnym LED displejom na hodinky uvidíte aj v tme
  • Vstavaný senzor umožňuje hodinky používať aj ako kompas
  • Integrovaný teplomer vám poskytne spoľahlivú informáciu o teplote ovzdušia
  • Stopky meria čas s presnosťou 1/20 sekundy
  • Vodotesnosť 10 atmosfér zaistí bezpečie hodiniek až v 100-metrovej hĺbke
  • Možnosť nastaviť 5 nezávislých alarmov

Hodinky, s ktorými sa nestratíte

Pri výrobe hodiniek Casio série Edifice bola využitá antikorová oceľ. Ručičky kombinovaného ciferníku vám dajú presnú informáciu o aktuálnom čase. Ukazovaním času sa však funkcie týchto hodiniek ani zďaleka nevyčerpávajú. Fanúšikovia outdoorových aktivít z nich vyťažia oveľa viac. Zabudovaný senzor dokáže zaznamenať magnetický severný pól, takže hodinky môžete používať ako kompas. Jednoducho stačí stlačiť tlačidlo na strane a sekundová ručička sa razom premení na strelku kompasu. V digitálnej časti hodiniek sa okrem aktuálneho dátumu a dňa v týždni dozviete aj to, aká vonku panuje teplota. Tú je schopný zabudovaný teplomer merať v rozmedzí od -10 do +60° C.

Všetko pre milovníkov športu

Hodinky boli vyrobené predovšetkým s ohľadom na milovníkov motošportu, čo sa prejavuje aj na ich funkciách. Okrem ukazovateľa svetového času sa tu stretnete aj so stopkami schopnými zmerať čas s 1/20 sekundovou presnosťou. Namerané hodnoty je možné ukladať do pamäte, kam sa zmestí celá stovka nameraných časov. Dosiahnuté hodnoty môžete ďalej spolu s dátumom merania zobraziť na digitálnom displeji. Možnosť nastavenia až piatich nezávislých alarmov vám v prípade potreby vždy pripomenie, aby ste nezabudli na nejakú dôležitú udalosť. Priaznivci vodných športov určite ocenia aj vodotesnosť do 100 m hĺbky. Ciferník hodiniek chráni pred nepriazňou vonkajších vplyvov odolné minerálne sklíčko.

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO ERA-300DB-1A2V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO ERA-300DB-1A2V. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CASIO ERA-300DB-1A2V.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií