Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CASIO LCW M170TD-1A

Zobraziť katalóg
CASIO LCW M170TD-1A
5 2 hodnotení
Pánske hodinky , strojček: Solárny, priemer ciferníka: 40 mm, vodotesnosť vodotesné 50 m (5 atm)
Kód:  KHO7658 Produktové číslo:  4971850989820 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO LCW M170TD-1A

Luxusné hodinky s množstvom praktických funkcií a schopností riadenia času pomocou rádiového signálu. Akonáhle ich raz nastavíte podľa miestneho času, prijímajú príslušný signál a ukazujú správny čas. V mnohých krajinách sa tiež automaticky nastavujú na zimný a letný čas. Hodinky disponujú funkciou svetového času a zobrazujú tak aktuálny čas najdôležitejších miest a niektorých dôležitých miest na celom svete. Pre bezproblémovú čitateľnosť je analógová časť opatrená luminiscenčnou úpravou, ktorá dlhodobo svieti aj po krátkom vystavení svetlu. Okrem toho je vo výbave aj LEDkové osvetlenie.

Kľúčové vlastnosti

  • LEDkové osvetlenie čelnej časti a luminiscenčná úprava ručičiek a ciferníka zaisťujú dobrú viditeľnosť za každých okolností
  • Napájanie obstaráva solárny článok v kombinácii s batériou, čo garantuje dlhú životnosť, ktorú si môžete kedykoľvek skontrolovať na batériovom ukazovateli
  • Riadenie času rádiovým signálom zaisťuje vždy presný čas
  • Stopky merajúce uplynulý čas, medzičas a konečný čas s presnosťou na jednu stotinu sekundy a v maximálnom trvaní jednej hodiny
  • Merač odpočítavania s maximálnou dĺžkou 100 minút a nastaviteľný v minútových cykloch
  • 5 denných alarmov a možnosť nastavenia hodinového signálu, aby ste boli stále v obraze
  • Automatický kalendár vždy zobrazí správny dátum, akonáhle ho raz nastavíte
  • Možnosť vypnutia tónu tlačidiel bez vplyvu na ostatné funkcie
  • Možnosť voľby 12/24-hodinového zobrazenia na digitálnom ciferníka
  • Špičkové materiálové osadenie zahŕňajúce zafírové sklíčko, titánové puzdro hodiniek a titánový remienok

Naozaj prémiové

Zafírové sklíčko hodiniek ponúka najvyššiu tvrdosť a maximálnu odolnosť voči poškriabaniu. Pevné titánové puzdro zase zaujme na prvý pohľad exkluzívnym vzhľadom, odolnosťou voči korózii a ohľaduplnosťou k pokožke, ktoré ocenia najmä alergici. To isté platí aj pre titánový remienok, ktorý je navyše vybavený bezpečnostnou poistkou proti náhodnému otvoreniu. K tomu sú hodinky na zápästí, vďaka použitiu prémiových materiálov, príjemne ľahké.

5 denných alarmov

Denný alarm vám pripomenie opakujúce sa udalosti akustickým signálom vo vami nastavenom čase. Môžete si tiež aktivovať hodinový časový signál, ktorý indikuje každú celú hodinu. Tento model má 5 nezávislých alarmov pre flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí. Pri prepínaní funkcií je tiež vybavený tónom, ktorý však môžete vypnúť.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Ciferník a displej

Priemer ciferníka
40 mm Hotovo!
Farba ciferníka
Čierna Hotovo!

Remienok

Farba ramienka
Strieborná Hotovo!
Materiál remienka
Titán Hotovo!
Viac parametrov

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO LCW M170TD-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LCW M170TD-1A.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií