AD homeoffice Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Casio LRW 250H-7B

Zobraziť katalóg
Casio LRW 250H-7B
5 2 hodnotení
Dámske hodinky s plastovým puzdrom 44,4 x 39,4 mm, guľovitý sklíčok, vodotesný 10 ATM
Kód:  KHO2248 Produktové číslo:  4971850976417 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio LRW 250H-7B

Casio LRW 250H-7B je športové náramkové hodinky, ktoré kombinuje vysokú funkčnosť a presné spracovanie. Hodinky sú bezpečne uložené v plastovom kufríku s garantovanou nepriepustnosťou počas plávania. Vaše ruky určite držia plastový pás v bielom. Pre jednoduchý prehľad sú indexy označené na bielom ciferníku a obrus je pokrytý sférickým sklom. Funkčné vybavenie zahŕňa analógový časový displej, zobrazenie aktuálneho dátumu a indikátor týždňa. Napájanie hodín je napájané z batérie. Vychutnajte si presný dizajn a spoľahlivosť hodiniek Casio!

Parametre a špecifikácie:

funkcie:
  • Zobrazenie analógového času
  • Indikátor aktuálneho dátumu
  • Režim 12/24
  • Indikátor dní v týždni

Materiál puzdra:
plášť

Materiál popruhu:
plášť

Sklenený materiál:
Sférické sklo

farba:
Biela s bielym ciferníkom

Vodotesnosť:
100 m

Zdroj:
batérie

luminiscencia:
ruky

Rozmery:
44,4 x 39,4 x 11,1 mm
 
 

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jsou hodinky vodotesne natolik, ze se s nimi koupat, myt nadobi a proste nesundavat? Dekuji. popisku 100m nerozumim

Diskusia a poradňa k Casio LRW 250H-7B
Príslušenstvo pre Casio LRW 250H-7B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LRW 250H-7B . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio LRW 250H-7B.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií