MPLA308417 - SK

CASIO LTP 2069D-2A

Zobraziť katalóg
CASIO LTP 2069D-2A
5 6 hodnotení
Dámske hodinky vodotesnosť 5 ATM
Kód:  KHO2253 Produktové číslo:  4971850829423 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO LTP 2069D-2A

Casio LTP 2069D-2A sú dámske hodinky, ktoré zaujmú svojim jednoduchým a elegantným vzhľadom. Hodia sa na denné nosenie rovnako ako na pracovnú schôdzku, alebo na večerné posedenie s priateľmi. Hodinky disponujú všetkými základnými funkciami, ukazovateľom aktuálneho dátumu a ukazovateľom dní v týždni, sú napájané batériou a majú minerálne sklíčko. Puzdro je vyrobené z ocele a hodinky majú svetlo modrý ciferník, ktorý dobre ladí so strieborným pásikom.

Hodinky sú vodotesné a tak ich môžete bez obmedzenia využívať v lete pri vode, pri vodných športoch, v bazéne alebo s nimi môžete bez obáv prechádzať vonku dažďom. Pekné balenie ich predurčuje ako skvelý darček, ktorý svojou spoľahlivosťou a funkčnosťou poteší každého obdarovaného. Darujte originálne hodinky, ktoré majú štýl!

Funkcie:

základné, dátum, režim 12/24, ukazovateľ dní v týždni

Typ:
analógové

Sklíčko:
minerálne

Puzdro:
oceľ

Remienok:
oceľ

Vodotesnosť:
50 m

Napájanie:
batéria

Farba ciferníku:
modrá

Farba remienka:
strieborná

Rozmery:
31×36×8 mm
 

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO LTP 2069D-2A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LTP 2069D-2A.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií