AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Casio LW 203-1A

Zobraziť katalóg
Casio LW 203-1A
Dámske hodinky digitálne, strojček Quartz, priemer ciferníka 34.6 mm, vodotesnosť 50 m (5 atm), sklíčko plastové
Kód:  KHO11848 Produktové číslo:  4549526162879 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio LW 203-1A

Dámske hodinky CASIO LW 203-1A očaria všetky ženy, ktoré pri svojich hodinkách preferujú nielen športový dizajn, ale aj praktické funkcie. Živicové puzdro lemuje ciferník, ktorý zobrazuje čas v digitálnej podobe. Pružné plastové sklíčko je odolné voči prasknutiu a je navyše sférické, teda zväčšuje údaje zobrazené na ciferníku. Zaujímavý dizajn dopĺňa živicový remienok, ten je možné prispôsobiť priamo na mieru obvodu zápästia, je pružný, odolný a ľahko umývateľný. Hodinky vynikajú nielen vysoko kvalitnými materiálmi, ale aj funkciami, ktoré svojim používateľkám ponúkajú. Vodoodolnosť 50 m zabezpečí, že zvládnu bežnú vlhkosť, umývanie rúk aj sprchovanie. CASIO LW 203-1A sú skvelou voľbou pre športovo založené ženy.

Kľúčové vlastnosti CASIO LW 203-1A

  • Dámske športové hodinky
  • CASIO LW 203-1A s digitálnym zobrazením času
  • Živicové puzdro
  • Kvalitné plastové sklíčko odolné prasknutiu
  • Sférické sklíčko
  • Odolný a pružný živicový remienok
  • Vodoodolnosť 50 m umožní umývanie rúk aj sprchovanie
  • Kvalitný Quartz strojček
  • Životnosť batérie 10 rokov
  • Stopky aj alarm
  • Režim 12/24 a duálny čas
  • LED osvetlenie
  • Farebné vyhotovenie: čierno-strieborné

Praktické funkcie

CASIO LW 203-1A sú športovými hodinkami, preto jednou z ich funkcií sú stopky s presnosťou až na 1/100 sekundy a maximálnou dobou stopovaného intervalu 24 hodín. Nechýba ani denný alarm, ktorý vás bude každý deň v rovnakom čase upozorňovať. Osvetlenie zaisťujú LED diódy a presný dátum plne automatický kalendár. Ak často cestujete, bude pre vás užitočná funkcia, vďaka ktorej hodinky zobrazujú čas v rôznych časových zónach. Je možné na nich tiež nastaviť čas v 12 alebo 24-hodinovom formáte. Dámske hodinky CASIO sú skvelým módnym aj funkčným doplnkom.

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chci se zeptat, zda a kdy bude dostupný produkt CASIO LW 203-8A?

Diskusia a poradňa k Casio LW 203-1A
Príslušenstvo pre Casio LW 203-1A Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO LW 203-1A.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií