Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CASIO SGW 400H-1B

Zobraziť katalóg
CASIO SGW 400H-1B
4,0 1 hodnotení
Pánske hodinky – s kombinovaným ciferníkom, plastový remienok, vodotesné 10ATM, plastové sklo
Kód:  KHO2274 Produktové číslo:  4971850935308 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CASIO SGW 400H-1B

Casio SGW 400H-1B sú športové veľmi praktické hodinky určené na denné použitie. Puzdro a remienok sú vyrobené z plastu. Hodinky majú kombinovaný ciferník a sú opatrené strojčekom QUARTZ s batériovým napájaním. Luminiscenčné ručičky vám uľahčia sledovanie času v tme. Hodinky ponúkajú aj špeciálne funkcie ako je barometer, teplomer a výškomer.

Hodinky sú vodotesné, preto nie je problém využívať ich v lete pri vode, v daždi alebo všade tam, kde hrozí styk s vodou. Tieto skvelé pánske hodinky disponujú všetkými základnými funkciami, osvetlením, stopkami, ukazovateľom svetových časov a dáta. Alarm vás spoľahlivo upozorní, že je už čas vstávať. Tieto vysoko funkčné hodinky vás budú s prehľadom sprevádzať vaším pracovným dňom, veľmi dobre sa budú na vašej ruke vynímať na pracovnej schôdzke, rovnako ako na párty s vašimi priateľmi. Doprajte si športové a praktické hodinky, ktoré si rýchlo obľúbite!

Funkcie:

Základný, barometer, teplomer, výškomer, osvetlenie, stopky, alarm, dátum, svetové časy

Puzdro:
Plast

Ciferník:
Kombinovaný

Rozmer:
51,9 mm x 50,8 mm x 14,9 mm

Farba ciferníka:
Čierna

Remienok:
Plast

Typ strojčeka:
QUARTZ - batérie

Vodotesnosť:
100 m

Sklo:
Plast

Luminiscencia:
Ručičky
 

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre CASIO SGW 400H-1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO SGW 400H-1B.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií