PET Protiplnění

Casio SGW 400HD-1B

Zobraziť katalóg
Casio SGW 400HD-1B
5 1 hodnotení
Pánske hodinky – s kombinovaným ciferníkom, odolnosť voči vode 10 ATM, oceľový remienok, Sférické sklo
Kód:  KHO2275 Produktové číslo:  4971850935339 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio SGW 400HD-1B

Casio SGW 400HD-1B sú pánske hodinky klasického, robustnejšieho typu určené na denné použitie pre mužov. Puzdro hodiniek je vyrobené z plastu, remienok z kvalitnej ocele. Hodinky majú analógový ciferník a sú zaopatrené strojčekom QUARTZ s batériovým napájaním. Hodinky sú vodoodolné, preto nie je problém využívať ich v lete pri vode, v daždi alebo všade tam, kde hrozí styk s vodou.Tieto pánske hodinky disponujú kvalitným sférickým sklíčkom.

Hodinky sú jedinečné svojimi nadštandardnými funkciami ako je plne automatický kalendár, stopky, až 5× alarm a barometer. Hodinky ďalej majú indikátor stavu batérie a indikátor východu/západu slnka.

Tieto skvelé pánske hodinky disponujú samozrejme aj všetkými základnými funkciami. Spoľahlivé hodinky vás budú s prehľadom sprevádzať vaším pracovným dňom, veľmi dobre sa budú na vašej ruke vynímať pri dôležitej pracovnej schôdzke, ale rovnako dobre sa osvedčia na párty s vašimi priateľmi. Doprajte si praktické a veľmi pekné hodinky, ktoré si rýchlo obľúbite!

Hodinky sú dodávané v originálnej a štýlovej krabičke Casio.

Funkcie:
Plne automatický kalendár, stopky s presnosťou 1/100 sekundy, 5× alarm, výškomer (rozsah výškomera do 10 000 m), teplomer (rozsah teplomeru -10 °C – 60 °C), svetové časy, barometer (rozsah barometra 260 – 1 100 hPa) , 12/24-hodinový režim

Puzdro:
Plast

Ciferník:
Analógový

Rozmer:
52 × 51 × 15 mm

Remienok:
Oceľ

Typ strojčeka:
QUARTZ – batériové napájanie

Vodoodolnosť:
100 m

Sklo:
Sférické

Luminiscencia:
Ručičky

Osvetlenie:
Diódou

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio SGW 400HD-1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CASIO SGW 400HD-1B .
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií