Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Casio SGW 500HD-1B

Zobraziť katalóg
Casio SGW 500HD-1B
Pánske hodinky vodotesnosť 10 ATM
Kód:  KHO7674 Produktové číslo:  4971850975991 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Casio SGW 500HD-1B

Zaujímavo spracované hodinky s celým radom neobvyklých funkcií vo výbave. Základom je digitálny kompas, ktorý spoľahlivo ukazuje na sever. Ďalej je k dispozícii teplomer merajúci okolitú teplotu v rozsahu -10 až 60 °C. Na základe vašej zemepisnej šírky a dĺžky sú hodinky schopné zobraziť fázy mesiaca a po zadaní geografického umiestnenia ukážu tiež časy východu i západu slnka pre akýkoľvek deň. Z bežnejších vlastností je zastúpená funkcia svetového času, s ktorej pomocou dokážu hodinky bez problémov zobrazovať čas v najdôležitejších mestách a konkrétnych miestach po celom svete. Púzdro hodiniek je vyrobené z odolnej syntetickej živice a remienok z pevnej antikorovej ocele. Remienok je ešte navyše vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá zabraňuje jeho rozopnutiu nechcenou náhodou.

Kľúčové vlastnosti

  • Elektroluminiscenčný panel dokáže rozžiariť čelný panel na ľahké čítanie za každých podmienok.
  • Netradičná funkčná výbava zahŕňa digitálny kompas, teplomer, zobrazenie fázy mesiaca a určenie východu/západu slnka.
  • Funkcia svetového času ukazuje aktuálny čas v najdôležitejších mestách a určitých oblastiach, kedykoľvek si spomeniete.
  • Stopky merajúce uplynulý čas, medzičas a konečný čas s presnosťou na jednu stotinu sekundy a v maximálnom trvaní 24 hodín.
  • Merač odpočítavania s maximálnou dĺžkou 100 minút a nastaviteľný so sekundovým rozlíšením.
  • 5 denných alarmov a možnosť nastavenia hodinového signálu, aby ste boli stále v obraze.
  • Možnosť vypnutia tónu tlačidiel bez vplyvu na prednastavené alarmy či merač odpočítavania.
  • Automatický kalendár vždy zobrazí správny dátum, akonáhle ho raz nastavíte.
  • Možnosť voľby medzi 12/24-hodinovým zobrazením na digitálnom ciferníku.
  • Odolný oceľový remienok s bezpečnostnou poistkou zabraňujúci neželanému rozopnutiu.

Pokročilé stopky

Uplynulý čas, medzičas a konečný čas je meraný s presnosťou na jednu stotinu sekundy. Maximálna dĺžka stopovania je príjemných 24 hodín. Vo výbave je tiež časovač odpočítavania, po ktorého skončení ste upozornení signálom. Maximálna dĺžka odpočítavania je 100 minút a nastaviteľná je v sekundových intervaloch.

5 denných alarmov

Denný alarm vám pripomenie opakujúce sa udalosti akustickým signálom vo vami nastavenom čase. Môžete si tiež aktivovať hodinový časový signál, ktorý indikuje každú celú hodinu. Rovnako ako deaktivovať tón tlačidiel bez vplyvu na ostatné funkcie. Tento model má 5 nezávislých alarmov na flexibilné pripomenutie dôležitých udalostí.

 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
100 m (10 ATM) Hotovo!

Casio je japonským výrobcom elektroniky a elektronických zariadení. Jej história sa začína písať v roku 1946 v Tokiu. Vo svojich začiatkoch sa spoločnosť profilovala v prvom rade ako výrobca kalkulačiek. Na tomto poli bola počas celej druhej polovice dvadsiateho storočia technologickým lídrom. V súčasnosti je jej ponuka neporovnateľne širšia. Okrem kalkulačiek ponúka aj hodinky, audiotechniku alebo fotoaparáty.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Casio SGW 500HD-1B Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Casio SGW 500HD-1B . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Casio SGW-500HD 1B.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií