Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Citizen BN4021-02E

Zobraziť katalóg
Citizen BN4021-02E
Pánske hodinky vodotesnosť 20 ATM
Kód:  KHO5584 Produktové číslo:  4974374230744 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Citizen BN4021-02E

Pánske hodinky Citizen BN4021-02E sú hodinky pre toho najnáročnejšieho používateľa. Vďaka nespočetnému množstvu funkcií vám spoľahlivo spríjemnia a zjednodušia pobyt v prírode, v meste aj pri športe. Týmto okrúhlym hodinkám dominuje titánový ciferník chránený antireflexným minerálnym sklíčkom veľmi odolným voči poškriabaniu. Náramok hodiniek vyrobený z gumy a skvele podčiarkuje ich celkový dizajn.

Špecialitou hodiniek je dokonale prepracovaný ukazovateľ nadmorskej výšky s možnosťou kalibrácie a tiež plne funkčný kompas. Hodinky disponujú hodinovou, minútovou aj sekundovou ručičkou a zobrazením aktuálneho dátumu. O pohon sa stará Eco-drive systém, takže nemusíte meniť batérie a príjemne vás prekvapí aj svojimi ďalšími funkciami - výstražnou funkciou potreby dobitia, automatickou korekciou polohy ručičiek alebo funkciou zabraňujúcou prebitiu.

Vďaka vodotesnosti 20 ATM ich môžete bez obáv používať vonku v daždi, umývať riad alebo s nimi bez obáv potápať. Tieto športovo ladené hodinky využijete na každodenné nosenie, na športové aktivity aj pre večernú zábavu. Luminiscenčné prvky zaručia, že budete v tme aj v šere poznať presný čas.

 

 

Parametre a špecifikácia

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Vhodné pre
Dospelých Hotovo!
Určenie
Pánske Hotovo!

Určenie

Vhodné pre
Dospelých Hotovo!

Určenie

Určenie
Pánske Hotovo!

Vodotesnosť a odolnosť

Vodotesnosť
200 m (20 ATM) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Citizen BN4021-02E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CITIZEN BN4021-02E.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií