AP+ nový vizuál Aplikace

COGITOwatch 3.1. BlackGold

Zobraziť katalóg
COGITOwatch 3.1. BlackGold
Smart hodinky s notifikáciou prichádzajúcich a zmeškaných hovorov, sociálnych sietí a emailov, monitor aktivít, vodoodolné, bluetooth 4.0, kompatibilita s iOS/Android, výdrž niekoľko mesiacov
73,73 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  COOK2 Produktové číslo:  CW3.1-001-01
COGITOwatch 3.1. BlackGold 73,73 € Zánovné

COGITOwatch 3.1. BlackGold

COGITOwatch 3.1. BlackGold je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Múdre hodinky sa stanú vašim blízkym spojencom v digitálnom svete. Letmým pohľadom uvidíte všetky nové oznámenia. Bez toho, aby ste museli brať do ruky telefón, ihneď vás upozornia na nové udalosti, ako sú prichádzajúce hovory, SMS, emaily i správy zo sociálnych sietí. Už nikdy nič nezmeškáte. Po spárovaní s telefónom s aplikáciou tiež zaznamenajú počet krokov, dĺžku spánku a vypočítajú napríklad aj spálené kalórie.

Kľúčové vlastnosti

  • Štýlový doplnok múdreho telefónu na zápästie
  • LED na ciferníku upozorní na prichádzajúce a zmeškané hovory, email, sociálne siete
  • Meranie krokov, spánku a spálených kalórií (len v aplikácii na prístroji)
  • Diaľková spúšť fotoaparátu pre jedinečnú perspektívu
  • Vodotesné (10 ATM) a veľmi odolné sklo proti poškriabaniu
  • Nemusia sa dobíjať (batéria CR2032 vydrží až rok bežného používania)

Hodinky a fotografovanie?

Uvítajú ich aj fanúšikovia selfie, pretože slúžia aj ako diaľková spúšť fotoaparátu. Fotoaparát nasmerujete do správneho smeru, pripravíte priateľov a už foťte. Alebo nechajte fotoaparát, a foťte každý zaujímavý moment. S diaľkovou spúšťou sa vám otvárajú väčšie možnosti pre pozoruhodné zábery.

Minimum starostí

Je jasné, že vás hodinky budú sprevádzať kamkoľvek vyrazíte. Preto boli konštrukčne prispôsobené, aby odolali najrôznejším nástrahám. Ciferník kryje sklo s vysokou odolnosťou proti poškriabaniu a bezmyšlienkovite s nimi môžete aj do vody (10 ATM). Hodinky poskytujú upozornenie prostredníctvom zreteľných ikon na ciferníku, a pretože nemajú energeticky náročný displej, nemusia sa dobíjať. Napája ich gombíková batéria (CR2032), ktorá vydrží až 1 rok.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den. Kdyz se po roce baterie vybie, co potom? Da se bezne vymenit za novou baterii?

Dobrý den. Koupit jsem si na ALZA hodinky COTIGO. Párování proběhlo bez problémů. Nepřišel jsem však na to, jak ovládat spoušť focení. Mám iPhon SE. Děkuji předem za odpověď :-)

Príslušenstvo pre COGITOwatch 3.1. BlackGold
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií