2024_Q2_Xiaomi_CZ_Tablety_ucho

CUBE1 S3 Silver

Zobraziť katalóg
CUBE1 S3 Silver
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť /, spánok ID volajúceho, sms, stopky, kalendár, kalkulačka), displej 1.22 "FQVGA 240x204, pamäť 128MB (až 16GB), GPRS Senzor, 1x mini SIM, Bluetooth 3.0, iOS / Android 4.3 a vyššie, kožený opasok, batérie 380mAh
81,68 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 21 mesiacov Kód:  CUB010c Produktové číslo:  NEHOCUS3XX051 Stránky výrobcu

CUBE1 S3 Silver

CUBE1 S3 Silver je plne funkčný tovar za atraktívnu cenu s ľahkými následkami po predchádzajúcich dobrodružstvách. Môže mať nejaký ten drobný škrabanec spôsobený bežným používaním. Detailné informácie tu.

Chytré hodinky CUBE1 S3 osloví všetkých fanúšikov moderných technológií, ktoré lákajú fitness funkcie aj spojenie s chytrým telefónom, a zároveň chcú mať na zápästí kus elegantného šperku. Udrží vás v kontakte s vaším smartphonom a po vložení mini SIM karty ho dokonca vie aj nahradiť.

kľúčové vlastnosti

  • Telefonujte priamo z hodiniek vďaka podpore micro SIM karty
  • Hodinky fungujú tiež v spojení s chytrými zariadeniami
  • Plní funkciu fitness náramku
  • Dominuje im farebný 1,22palcový displej
  • Elegantný dizajn v strieborno-hnedej kombinácii

Zlepšite si kondíciu

Hodinky CUBE1 S3 monitorujú denné aktivity aj kvalitu spánku. Spočíta vám počet prejdených krokov aj vzdialenosť a sleduje vaše spánkové cykly. A ak príliš dlho sedíte, priateľsky vás na to upozorní a podnieti k pohybu. Týmto spôsobom docielite to, že nikdy nebudete dlho bez pohybu. Vaša kondícia sa bude postupne zlepšovať a vás budú čím ďalej lepšie výsledky motivovať k ďalšiemu pohybu.

Zavolajte priateľom z hodiniek

Hodinky skvele fungujú v spojení s chytrým telefónom. Zobrazí ID volajúceho, sms a ponúkne funkciu stopiek, kalendára či kalkulačky. Podporujú iOS aj Android 4.3 a novšie, teda veľké množstvo zariadení. Špecialitou je možnosť vloženia samostatnej micro SIM karty, vďaka čomu hodinky zvládnu telefónne hovory, SMS alebo aj dátové pripojenie. Už ste volali niekomu z hodiniek? S CUBE1 S3 môžete!

nadčasový dizajn

Dizajn so strieborným oceľovým puzdrom a remienkom z hnedej kože cielia na užívateľov, ktorí vyžadujú eleganciu a nadčasovosť. Vo voľnom čase vám bude partnerom pri pohybových aktivitách a v práci či pri stretnutí s priateľmi zdôrazní vašu osobnosť. Navyše dizajn si môžete prispôsobiť zmenou ciferníku pomocou aplikácie. Vnútorná pamäť 128 MB možno rozšíriť vložením TF karty až o ďalších 16 GB a nabíjanie je riešené pomocou kolísky a USB kábla.

Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Notifikácia: SMS / Wech / QQ / Novinky
Ciferník meniteľný v aplikácii
Nabíjanie: magnetická kolíska
SIM: 1 × micro SIM

Rozmery:
54 × 42,5 × 13 mm

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Hmotnosť
53,6 g Hotovo!

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť
53,6 g Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, jsou hodinky vodotěsné a ukazují zprávy z mesenger, a dá se propojit na fb?

Jsou v českém jazyce?

Dobrý den, jsou hodinky kompatibilní s lenovo Z90?

Jsou hodinky kompatibilní s Xiaomi Redmi Note 3? Děkuji

Dobrý den, jsou tyto hodinky kompatibilní s telefonem od LG ? Děkuji

Príslušenstvo pre CUBE1 S3 Silver
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií