Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CUBE1 S9 Black

Zobraziť katalóg
CUBE1 S9 Black
3,7 3 hodnotení
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok / ID volajúceho, sms, stopky, kalendár, kalkulačka), displej 1.22 "FQVGA 240x204, fotoaparát 3Mpx, G Senzor, vodeodolné, Bluetooth 3.0, iOS / Android 4.3 a vyššie, kožený opasok, batérie 250mAh
Kód:  CUB0100a Produktové číslo:  NEHOCUS9XX050

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CUBE1 S9 Black

Chytré hodinky CUBE1 S9 osloví všetkých fanúšikov moderných technológií, ktoré lákajú fitness funkcie aj spojenie s chytrým telefónom, a zároveň chcú mať na zápästí kus elegantného šperku. Udrží vás v kontakte s vaším smartphonom a vďaka nadštandardnej výbave s nimi môžete aj fotiť!

kľúčové vlastnosti

  • Fotoaparát na bleskové robenie snímok
  • Hodinky fungujú tiež v spojení s chytrými zariadeniami
  • Plní funkciu fitness náramku
  • Dominuje im farebný 1,22palcový displej
  • Chytré hodinky v elegantnom tele s klasickým dizajnom

Zlepšite si kondíciu

Hodinky CUBE1 S9 monitorujú denné aktivity aj kvalitu spánku. Spočíta vám počet prejdených krokov aj vzdialenosť a sleduje vaše spánkové cykly. A ak príliš dlho sedíte, priateľsky vás na to upozorní a podnieti k pohybu. Týmto spôsobom docielite to, že nikdy nebudete dlho bez pohybu. Vaša kondícia sa bude postupne zlepšovať a vás budú čím ďalej lepšie výsledky motivovať k ďalšiemu pohybu.

Fotoaparát v hodinkách?

Hodinky skvele fungujú v spojení s chytrým telefónom. Zobrazí ID volajúceho, sms a ponúkne funkciu stopiek, kalendára či kalkulačky. Podporujú iOS aj Android 4.3 a novšie, teda veľké množstvo zariadení. Nechýba šikovné aplikácie s intuitívnym prostredím, ktoré ľahko spárujete s telefónom. Špecialitou modelu S9 je integrovaný fotoaparát s rozlíšením 3 Mpx. Zahrajte si na tajného agenta a zachyťte všetky dôležité okamihy ľahko a rýchlo.

nadčasový dizajn

Hodinky si uchovávajú klasický masívny vzhled s telom s hliníkovej zliatiny. Aj napriek tomu vám dodajú moderný štýl vašej osobnosti. Vo voľnom čase vám budú partnerom pri pohybových aktivitách a v práci či pri stretnutí s priateľmi zdôrazní vašu osobnosť. Navyše dizajn si môžete prispôsobiť zmenou ciferníku pomocou aplikácie. Nabíjanie je riešené pomocou kolísky a USB kábla.

Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Notifikácia: SMS / Wech / QQ / Novinky
Ciferník meniteľný v aplikácii
Nabíjanie: magnetická kolíska
Kapacita batérie: 250 mAh
Remienok: kožený

Rozmery:
44 × 14 mm

Parametre a špecifikácia

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

JAK jakdou hodinky CUBE 1 S9 propojit s telefonem

prehráva to pdf ?

Proč hodinky byli tak často reklamované? mám je objednané a uvažuji že je teda nevyzvednu.

Jde na hodinkách měřit i tepová frekvence?

Dobry den, hladam inteligentne hodinky, ktore podporuju pozeranie pdf suborov pripadne fotografii v dobrej kvalite do 100 € cca, viete mi poradit? Dakujem.

Dá se s nimi i telefonovat?

Kde vymenit baterii v hodinkach a za jakou...dekuji

Diskusia a poradňa k CUBE1 S9 Black
Príslušenstvo pre CUBE1 S9 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBE1 S9 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Cube1 S9 Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Cube1 S9 Schwarz. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: CUBE1 S9 fekete.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií