Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

CUBE1 S9 Black

Zobraziť katalóg
CUBE1 S9 Black
3,7 3 hodnotení
Smart hodinky pre bezdrôtový monitor aktivít (kroky, vzdialenosť, spálené kalórie, spánok / ID volajúceho, sms, stopky, kalendár, kalkulačka), displej 1.22 "FQVGA 240x204, fotoaparát 3Mpx, G Senzor, vodeodolné, Bluetooth 3.0, iOS / Android 4.3 a vyššie, kožený opasok, batérie 250mAh
79,96 €
Nakupujte jedným klikom bez nutnosti opakovane vyberať dopravu a platbu Strážiť dostupnosť
Pridať do zoznamu
Záruka 24 mesiacov Kód:  CUB0100a Produktové číslo:  NEHOCUS9XX050

CUBE1 S9 Black

CUBE1 S9 Black je takmer nový tovar, v perfektnom stave a s plnou zárukou. Pôvodné balenie ale už niekto pred vami otvoril. Prečo? Mohlo ísť o nevhodný darček. Detailné informácie tu.

Chytré hodinky CUBE1 S9 osloví všetkých fanúšikov moderných technológií, ktoré lákajú fitness funkcie aj spojenie s chytrým telefónom, a zároveň chcú mať na zápästí kus elegantného šperku. Udrží vás v kontakte s vaším smartphonom a vďaka nadštandardnej výbave s nimi môžete aj fotiť!

kľúčové vlastnosti

  • Fotoaparát na bleskové robenie snímok
  • Hodinky fungujú tiež v spojení s chytrými zariadeniami
  • Plní funkciu fitness náramku
  • Dominuje im farebný 1,22palcový displej
  • Chytré hodinky v elegantnom tele s klasickým dizajnom

Zlepšite si kondíciu

Hodinky CUBE1 S9 monitorujú denné aktivity aj kvalitu spánku. Spočíta vám počet prejdených krokov aj vzdialenosť a sleduje vaše spánkové cykly. A ak príliš dlho sedíte, priateľsky vás na to upozorní a podnieti k pohybu. Týmto spôsobom docielite to, že nikdy nebudete dlho bez pohybu. Vaša kondícia sa bude postupne zlepšovať a vás budú čím ďalej lepšie výsledky motivovať k ďalšiemu pohybu.

Fotoaparát v hodinkách?

Hodinky skvele fungujú v spojení s chytrým telefónom. Zobrazí ID volajúceho, sms a ponúkne funkciu stopiek, kalendára či kalkulačky. Podporujú iOS aj Android 4.3 a novšie, teda veľké množstvo zariadení. Nechýba šikovné aplikácie s intuitívnym prostredím, ktoré ľahko spárujete s telefónom. Špecialitou modelu S9 je integrovaný fotoaparát s rozlíšením 3 Mpx. Zahrajte si na tajného agenta a zachyťte všetky dôležité okamihy ľahko a rýchlo.

nadčasový dizajn

Hodinky si uchovávajú klasický masívny vzhled s telom s hliníkovej zliatiny. Aj napriek tomu vám dodajú moderný štýl vašej osobnosti. Vo voľnom čase vám budú partnerom pri pohybových aktivitách a v práci či pri stretnutí s priateľmi zdôrazní vašu osobnosť. Navyše dizajn si môžete prispôsobiť zmenou ciferníku pomocou aplikácie. Nabíjanie je riešené pomocou kolísky a USB kábla.

Doplňujúce informácie:

Technické údaje:
Notifikácia: SMS / Wech / QQ / Novinky
Ciferník meniteľný v aplikácii
Nabíjanie: magnetická kolíska
Kapacita batérie: 250 mAh
Remienok: kožený

Rozmery:
44 × 14 mm

Parametre a špecifikácia

Porovnať
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

JAK jakdou hodinky CUBE 1 S9 propojit s telefonem

prehráva to pdf ?

Proč hodinky byli tak často reklamované? mám je objednané a uvažuji že je teda nevyzvednu.

Jde na hodinkách měřit i tepová frekvence?

Dobry den, hladam inteligentne hodinky, ktore podporuju pozeranie pdf suborov pripadne fotografii v dobrej kvalite do 100 € cca, viete mi poradit? Dakujem.

Dá se s nimi i telefonovat?

Kde vymenit baterii v hodinkach a za jakou...dekuji

Príslušenstvo pre CUBE1 S9 Black
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií