Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaBoxy Q1 Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

CUBOT F1 Black

Zobraziť katalóg
CUBOT F1 Black
4,5 4 hodnotení
Smart hodinky – 1.2" LCD, bezdrôtový monitoring aktivity (chôdza, beh, jazda, kalórie, vzdialenosť, čas), monitoring srdcového tepu, Bluetooth 4.0, kompatibilita s Android a iOS systémami, fitness funkcia, GPS, odolnosť: IP67, batéria: 240mAh
Kód:  CUB014b1 Produktové číslo:  ACU036 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

CUBOT F1 Black

Všetky funkcie inteligentných hodiniek Cubot F1 využije najlepšie človek, ktorý je veľmi aktívny – športuje vonku, cvičí vo fitness centre a v dobe, keď je pohltený do práce, si nechá rád pripomenúť stimuly k pretiahnutiu sa či k ustráženiu pitného režimu. Inteligentné hodinky CUBOT F1  pevné a vyrobené z odolného materiálu. Nemusíte ich dávať dolu, ani keď idete do sprchy. Disponujú integrovaným senzorom srdcového tepu, GPS modulom a radom fitness funkcií. Vďaka podpore Bluetooth 4.0 môžete na diaľku ovládať napríklad fotoaparát alebo hudobný prehrávač vo vašom smartfóne. Sú kompatibilné s OS Android od 4.3 a iOS od 8.0.

Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Cubot F1 black

  • Ľahké a odolné spracovanie
  • Kvalitný podsvietený displej s minerálnym sklom
  • Integrovaný GPS modul
  • Rad fitness funkcií
  • Ovládanie telefónu cez Bluetooth
  • Pripomínanie pretiahnutia sa a pitného režimu
  • Notifikácia z mobilu (SMS, hovory)
  • Vodoodolné vyhotovenie IP67
  • Batéria s dlhou výdržou

Kvalitné materiály v ľahkom tele

Čierne hodinky Cubot F1 sú osadené 1,2" LCD FSIN displejom vyrobeným z minerálneho krištáľového skla. Odolné hliníkové telo vyniká nízkou hmotnosťou a elegantným dizajnom. Spĺňa normu odolnosti IP67, takže dážď a striekajúca voda nie sú problémom. Remienok je vyrobený z kvalitnej ohybnej gumy a je osadený zapínacou prackou Stainless steel. Celková hmotnosť hodiniek je iba 56 g, vďaka čomu sa pohodlne nosia a môžete s nimi ľahko športovať aj pracovať. Veľkou výhodou je určite aj batéria s kapacitou 240 mAh, ktorá vydrží na jedno nabitie v pohotovostnom režime až 30 dní.

Aké funkcie Cubot F1 ponúka?

V prvom rade je to pokročilý integrovaný senzor srdcového tepu, ktorý je výborne využiteľný pre 24 h sledovanie a následné vyhodnocovanie činnosti srdca počas športového výkonu aj doby odpočinku. Hodinky sú tiež vybavené GPS modulom, ktorý s vysokou presnosťou zaznamenáva prebehnutie trasy v meste, v lese alebo trek v horách. Vie monitorovať aj spánok a sledovať ďalšie činnosti, ako sú jazda na bicykli, meranie vzdialenosti a času alebo výpočet spálených kalórií. Veľkou výhodou je prítomnosť Bluetoothu, vďaka ktorému sa z hodiniek stáva plnohodnotný diaľkový ovládač fotoaparátu a hudobného prehrávača vášho telefónu. Medzi doplnkovými inteligentnými funkciami nájdete napríklad budík, stopky alebo pripomienkovač k pretiahnutiu sa pri dlhom sedení alebo strážca pitného režimu.

Parametre a špecifikácia

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie
720 h (30 d) Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, aka je vydrz baterie pri zapnutom gps?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat je se u těchto hodinek předěláva čas? V návodu o tomhle nic není... Děkuji za odpověď

Dobry den, kde mohu koupit nabijeci kabel na hodinky?

Dobrý den, včera jsem měl hodinky ve sprše, což by dle popisu neměl být problém, nicméně dnes hodinky nejdou....

Dobry den, mate nekdo zkusenost s tim jak dlouho hodinky vydrzi pri neustalem mereni tepu?

Diskusia a poradňa k CUBOT F1 Black
Príslušenstvo pre CUBOT F1 Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CUBOT F1 Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBOT F1 - Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBOT F1 - Schwarz.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií