Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Aplikace

Dámske prívesky na retiazku – cenové bomby, akcie

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
PANDORA
(19)
Materiál
Všeobecný kov (bižutérny)
(6)
Sklo
(1)
Striebro
(16)
Osadenie
Bez kameňa
(1)
Bez osadenia
(4)
Krištáľ
(1)
Kubická zirkónia
(2)
Perla syntetická
(1)
Sklenené kamienky
(1)
Zirkóny
(10)
V tejto kategórii nájdete výhodné dámske prívesky na retiazku. Cenových hitov v kategórii dámske prívesky na retiazku máme v súčasnej dobe 19. Hľadáte najlacnejší dámske prívesky na retiazku? Potom sa pozrite do kategórie lacné dámske prívesky na retiazku.
19 položiek

Dámske prívesky na retiazku – cenové bomby, akcie

Dámske prívesky na retiazku – cenové bomby, akcie

Prívesok na krk je obľúbeným šperkom a módnym doplnkom, ktorý ozdobí každého, kto ho nosí. Prívesky sú tým pravým darom pre dievčatká, slečny, ženy každého veku aj mužov. Výhodou je, že prívesky môžete kombinovať s rôznymi retiazkami a meniť tak ich celkový štýl. Kúpte si prívesok slávnych šperkárskych spoločností Jewelflash, Boccia Titanium, Esprit, Morellato, Boccia Titanium a ďalších a získajte krásny kus šperku, s ktorým urobíte dojem na svoje okolie! Kúpou značkových príveskov máte istotu kvalitného dielenského spracovania, originálneho vzhľadu a hodnotných kovov.

Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií