AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Dámske smart hodinky

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka/model
Určenie
Dámske
(124)
Unisex
(556)
Kompatibilný OS
Android
(546)
IOS
(612)
Android s GMS
(64)
Windows
(5)
Tvar ciferníka
Guľatý
(408)
Hranatý
(267)
Oválny
(5)
Veľkosť puzdra
3 mm
51 mm
-
Farba puzdra
Čierna
(241)
Strieborná
(130)
Sivá
(89)
Zlatá
(51)
Biela
(32)
Ružovozlatá
(36)
Béžová
(34)
Ružová
(26)
Modrá
(14)
Zelená
(18)
Fialová
(5)
Hnedá
(7)
Červená
(7)
Tyrkysová
(1)
Oranžová
(2)
Bezdrôtová technológia
NFC
(174)
Bluetooth
(669)
LTE
(29)
WiFi
(229)
ANT+
(129)
GPS
(438)
Typ NFC platby
Google Pay
(47)
Garmin Pay
(104)
Apple Pay
(78)
Mi Pay
(2)
Zepp Pay
(5)
Športové aktivity
Beh
(650)
Cyklistika
(641)
Chôdza
(630)
Joga
(592)
Fitness
(540)
Funkcia merania športu
Krokomer
(665)
Tepová frekvencia
(651)
Vzdialenosť
(612)
Výpočet kalórií
(581)
Tempo
(470)
Farba ramienka
Čierna
(234)
Biela
(81)
Zlatá
(16)
Béžová
(28)
Ružová
(61)
Strieborná
(33)
Ružovozlatá
(11)
Sivá
(78)
Modrá
(47)
Oranžová
(6)
Zelená
(25)
Žltá
(2)
Hnedá
(16)
Fialová
(6)
Červená
(10)
Tyrkysová
(1)
Kaki
(1)
Vínová
(2)
Materiál remienka
Silikón
(474)
Nylon
(50)
Ostatné kovy
(36)
Koža
(33)
Plast
(20)
Najnovšie objednávky

Ak sú inteligentné hodinky dámske, zvyčajne v sebe kombinujú krásny elegantný vzhľad s mnohými praktickými funkciami. Okrem toho, že plnia funkciu módneho doplnku, vám pomôžu sledovať zdravotné funkcie, športové výkony a celkovo uľahčia každodenný život. Neviete, ako ich správne vybrať? Poradíme vám, čo pred kúpou zvážiť a čo všetko smart hodinky – dámske dokážu.

Pokračovať

Smart hodinky: dámske modely sú moderným a praktickým doplnkom

Ak sa niečo v svete techniky teší čoraz väčšej obľube, sú to smart hodinky dámskeho i pánskeho vyhotovenia. Mnoho ľudí si každodenný život bez nich už nedokáže predstaviť. Už dávno totiž neslúžia výhradne len aktívnym športovcom. Ich funkcie v kombinácii s elegantným vzhľadom spríjemňujú bežné denné aktivity a povinnosti. Aké výhody vám môžu inteligentné hodinky – dámske ponúknuť? 

  • Dámske inteligentné hodinky v sebe kombinujú praktické funkcie s elegantným vzhľadom. 
  • Uľahčujú sledovanie zdravotného stavu.
  • Majú veľké množstvo športových funkcií. 
  • Modely s NFC čipom umožňujú ľahké platenie.
  • Na niektorých modeloch je možné prijímať telefónne hovory.

Budete dámske smart hodinky nosiť po celý deň alebo len počas športu?

Ak vyberáte dámske smart hodinky, je najprv potrebné si ujasniť, či hľadáte model na každodenné nosenie, alebo ich budete využívať iba pri športovaní. Veľa pokročilých modelov športových hodiniek vám každopádne vďaka svojmu vzhľadu a funkciám dobre poslúži aj na bežné nosenie.

Samsung inteligentné hodinky dámske
Športové smart hodinky – dámske

Dámske hodinky – smartwatch
Štýlové smart hodinky – dámske

Športové inteligentné hodinky: dámske majú veľa rôznych funkcií

Chcete pomocou hodiniek sledovať svoje tréningy, športové výkony a pokroky? Potom pre vás budú ideálne športové inteligentné hodinky – dámske, tzv. športtestery. Tie väčšinou majú prednastavený rad aktivít, ako je behanie, cyklistika, posilňovanie, joga a mnoho ďalších. Tie stačí len aktivovať a hodinky budú sledovať váš výkon pomocou najrôznejších funkcií.

  • Meranie tepu a tepovej zóny oceníte, ak si počas cvičenia strážite tepovú frekvenciu.
  • Výpočet spálených kalórií ponúkajú takmer všetky smart dámske hodinky.
  • Meranie vzdialenosti, tempa a rýchlosti sa tiež radia medzi funkcie, ktoré nájdete u všetkých športových hodiniek. Niektoré modely ponúkajú aj záznam trasy.
  • Krokomer vás bude informovať o tom, koľko krokov ste za deň nachodili. Krokomer môže dopĺňať aj funkcia zobrazenia počtu vyšliapaných poschodí.
  • Virtuálny tréner vám pomôže svoje tréningy vykonávať čo možno najefektívnejšie.
  • Úroveň regenerácie tela vám napovie, ako na tom vaše telo je, kedy je dobré trénovať, a kedy je pre vás lepšie si šport odpustiť a radšej odpočívať.
  • Dotykové hodinky – dámske s GPS najviac oceníte pri vonkajších športových aktivitách.

Niektoré inteligentné dámske hodinky na šport majú aj špeciálne funkcie pre jednotlivé aktivity, napríklad golfové, lyžiarske a ďalšie.

Štýlové inteligentné hodinky: dámske modely kombinujú príjemné s užitočným

Pokiaľ chcete hodinky využívať na každodenné nosenie, správnou voľbou budú štýlové inteligentné hodinky. Dámske modely sa vďaka svojmu vzhľadu ľahko kombinujú s oblečením a ostatnými doplnkami. Nech už preferujete akýkoľvek štýl obliekania, v bohatej ponuke štýlových smartwatch si zaručene vyberiete.

Dámske smart hodinky – športové funkcie
Športové funkcie smart hodiniek

Ako vybrať inteligentné hodinky – dámske?

Aby vám inteligentné hodinky – dámske dobre slúžili, okrem určenia a vzhľadu je pri výbere treba zvážiť veľa rôznych parametrov a vopred si ujasniť, čo od nich vlastne čakáte. Na čo sa zamerať?

Smart hodinky – dámske by mali byť kompatibilné s telefónom

Aby ste si mohli smart hodinky – dámske užívať naplno, určite by mali byť kompatibilné s mobilným telefónom. Jedine tak budete môcť využívať všetky ich funkcie a sledovať svoje aktivity v telefóne, prijímať notifikácie, a ak to vybraný model povoľuje, tak aj prostredníctvom hodiniek telefonovať.

Aké operačné systémy využívajú inteligentné hodinky – dámske?

Pri výbere je okrem kompatibility s mobilným telefónom potrebné zvážiť aj samotný operačný systém, ktorý poháňa inteligentné hodinky. Dámske modely rôznych značiek využívajú rozličné operačné systémy.

  • Wear OS je operačným systémom hodiniek Fossil, TicWatch, Withings a Suunto. Ide o riešenia spoločnosti Google, takže vás potešia dostupnými Google službami.
  • Tizen OS využívajú Samsung smartwatch – dámske. Tento OS je veľmi sofistikovaný a ponúka široké možnosti prispôsobenia.
  • WatchOS je systém využívaný hodinkami Apple. Je kompatibilný iba s iOS, takže ponúka dokonalé prepojenie s produktmi Apple.
  • Amazfit OS nájdete u hodiniek značiek Amazfit, Xiaomi a Huami. Pretože ide o veľmi využívaný systém, poteší vás jednoduchým ovládaním, cenovou dostupnosťou a slušnou optimalizáciou.
  • Fitbit OS sa nachádza v hodinkách rovnomennej značky. Charakterizuje ho veľké množstvo športových funkcií, jednoduché ovládanie a bezproblémová prevádzka.
  • Garmin OS je využívaný hodinkami Garmin. Patrí medzi najprepracovanejšie systémy a s obľubou ho využívajú ako amatérski, tak aj vrcholoví športovci.
  • Lite OS je srdcom pre dámske smart hodinky Honor. Patrí medzi lacné systémy, poteší ale prehľadnosťou a výbornou optimalizáciou.

i

Chcete s hodinkami jednoducho platiť? Kúpte si dámske smart hodinky s NFC čipom a už so sebou nebudete musieť nosiť platobnú kartu.

Overte si, aké jazyky dámske smart hodinky ponúkajú

Pokiaľ nepatríte medzi vášnivých angličtinárov, je vhodné si ustrážiť aj jazyk, ktorým dámske smart hodinky komunikujú. Väčšina modelov je síce dostupná v slovenčine, ale napriek tomu odporúčame si pred nákupom tento parameter ustrážiť. To isté platí pre aplikáciu hodiniek, ktorú budete mať vo svojom telefóne.

Pozrite sa na všetky dámske inteligentné hodinky v slovenčine.

Aký tvar ciferníka môžu mať inteligentné hodinky? Dámske bývajú hranaté alebo guľaté

Inteligentné hodinky dámskeho variantu vám ponúknu veľkú variabilitu aj čo sa tvaru ciferníka týka. To, aký preferujete, je otázkou osobného vkusu. Ciferníky sa potom môžu líšiť aj ovládaním pomocou tlačidiel. S prihliadnutím na rozmery sa skôr než na veľkosť puzdra zamerajte na uhlopriečku displeja. Tie najmenšie majú 0,8", najväčšie okolo 2". Platí pritom, že menšiu uhlopriečku majú okrúhle displeje.

Dotykové smart hodinky – dámske sú najčastejšou voľbou

Smart hodinky – dámske majú ovládanie najčastejšie riešené kombinovanou formou, ktorá je jednoznačne najpraktickejšia. To znamená, že majú dotykový displej, a zároveň na ich puzdre nájdete aj klasické ovládacie tlačidlá. Naraziť môžete ale aj na pomerne neobvyklé formy ovládania. Napríklad, niektoré inteligentné hodinky pre ženy môžu byť výhradne dotykové, alebo sa naopak ovládať iba pomocou tlačidiel.

i

Vyberáte hodinky pre malú či väčšiu slečnu? Pozrite sa na dievčenské smart hodinky.

Aké ďalšie smart funkcie môžu mať inteligentné hodinky? Dámske ich ponúkajú ozaj veľa

Inteligentné funkcie sú popri tých športových ďalšou neoddeliteľnou súčasťou všetkých smartwatch. Rovnako, ako pánske inteligentné hodinky, dámske sú nimi tiež vybavené. Medzi najčastejšie funkcie patria:

  • Hľadanie telefónu, ktoré vám umožní pomocou hodiniek nájsť svoj zapatrošený mobilný telefón.
  • Predpoveď počasia a meranie teploty vzduchu vás bude informovať o aktuálnom počasí aj vyhliadkach na ďalšie dni.
  • Prehrávač hudby a jej ovládanie v hodinkách oceníte pri športe aj vo voľnom čase.
  • Inteligentné budenie vám pripomenie večierku a ráno vás zobudí po uplynutí nastavenej doby spánku.
  • Navigáciu a integrované mapy oceníte na cestách, výletoch a prechádzkach.
  • Funkcia solárneho nabíjania umožňuje nabíjanie hodiniek pri pobyte vonku.
  • Diaľkové ovládanie fotoaparátu oceníte najmä pri fotení autoportrétov.

Smart hodinky dámske – funkcie
Smart hodinky: dámske majú množstvo smart funkcií

i

V drvivej väčšine prípadov majú dámske smart hodinky aj všetky klasické hodinkové funkcie, ako stopky, chronograf, kompas, budík, kalendár, deň v týždni a ďalšie.

Akú vodotesnosť by mali mať dámske inteligentné hodinky?

Niektoré dámske inteligentné hodinky nemôžu s vodou prísť do styku vôbec a spoznáte ich podľa označenia „Water Resistant“. S inými sa naopak môžete potápať do 10 metrov aj hlbšie. Najlepšie je si zvoliť hodinky s krytím stupňa IP67 a vyšším, ktoré si bez obáv môžete vziať do sprchy aj do bazéna.

i

Váhate, aké sú najlepšie smart hodinky – dámske? Recenzie zákazníkov vám napovedia.

Výdrž batérie vám napovie, ako často budete dámske smart hodinky nabíjať

Ďalším parametrom, ktorý neradno podceniť, je výdrž batérie. Ak chcete využívať monitoring spánku, dámske smart hodinky si určite nebude chcieť dávať každý večer na nabíjačku. Rozmedzie kapacity batérie je pri týchto zariadeniach veľmi široké, a to od ôsmich až do niekoľko tisíc hodín. Väčšina modelov ale vydrží pri bežnom užívaní 2 – 14 dní.

Materiály, z ktorých sú smart hodinky – dámske vyrobené, určujú ich odolnosť

Pri výbere je potrebné zamerať sa aj na materiály, z ktorých sú smart hodinky – dámske vyrobené. Urobíte si vďaka nim predstavu o ich kvalite, odolnosti aj hmotnosti.

Kvalitný remienok zaručuje , že sa vám smart hodinky – dámske budú pohodlne nosiť

Uistite sa, že vaše nové smart hodinky – dámske budú mať maximálne komfortný remienok. Už dávno pritom neplatí, že remienky športových a smart hodiniek sú iba plastové.

Medzi ďalšie využívané materiály patrí plast, guma, nylon, textil a umelá koža.

Inteligentné hodinky: dámske by mali mať odolné puzdro

Keďže puzdro chráni vnútro hodiniek, je dôležité, aby bolo odolné. Inteligentné hodinky – dámske sú najčastejšie vybavené puzdrom z ocele, antikorovej ocele či hliníka. Všetky tieto materiály ponúknu výborný pomer ceny a kvality. Plastové puzdrá sú tiež častou voľbou, môžu byť ale menej odolné.

Pozrite sa na najpredávanejšie inteligentné hodinky – dámske.

Aj sklíčko je dôležité. Akým môžu disponovať dámske smart hodinky?

Sklíčko chráni ciferník a displej hodiniek. Dámske smart hodinky mávajú sklíčko odolné ako pred poškodením, tak aj pred poškriabaním. Z akých materiálov možno vyberať?

  • Gorilla Glass je najpoužívanejším typom sklíčka. Je veľmi odolné, opticky číre a obmedzuje odlesky.
  • Zafírové sklíčko vyniká vysokou odolnosťou, patrí však medzi najdrahšie riešenia.
  • Chemicky tvrdené sklíčko ponúka veľmi dobrý pomer ceny a kvality.
  • Minerálne sklíčko je rovnako veľmi obľúbené a lacné, nedosahuje však maximálnu odolnosť.
  • Plastové sklíčko patrí tiež medzi lacnejšie riešenia, nepoteší však nijako vysokou odolnosťou.

i

Stretnúť sa môžete aj s menej používanými sklíčkami, napríklad kremičitým či veľmi odolným sklíčkom Ion-X, ktoré využívajú dámske smart hodinky Apple Watch.

Kúpte si dámske smart hodinky v správnej veľkosti

Dámske smart hodinky by vám rozhodne mali dobre sedieť na ruke. Väčšina modelov je navrhnutá tak, aby zodpovedala veľkosti bežného dámskeho zápästia. Pokiaľ o veľkosti pochybujete, zamerajte sa predovšetkým na dĺžku remienka (zmerajte si obvod zápästia a pridajte k nemu dva centimetre) a veľkosť puzdra.

i

Kde zohnať lacné smart hodinky? Dámske modely za nízku cenu nájdete aj u nás.

Zdravotné funkcie sú ďalšou praktickou funkciou, ktorú ponúknu smart hodinky – dámske

Ponuka inteligentných funkcií je u mnohých modelov doplnená zdravotnými funkciami, ktorých vývoj ide stále dopredu. Smart hodinky – dámske vám tak pomôžu bedlivo sledovať váš zdravotný stav. Ktoré funkcie môžete využívať?

  • Meranie tepu využijete pri športe aj pri zdravotných ťažkostiach. Veľmi praktické bude najmä v prípade, ak trpíte srdcovou arytmiou.
  • Meranie saturácie kyslíka v krvi ocenia nielen športovkyne, ale aj napríklad astmatičky.
  • Smart dámske hodinky s meraním krvného tlaku vám pomôžu udržiavať si prehľad o hodnotách vášho tlaku.
  • Meranie EKG a funkcia upozornenia na srdcové problémy sú praktickými funkciami pre srdciarky.
  • Monitoring spánku vám napovie o kvalite vášho spánku a odporučí vám, ako zlepšiť svoje spánkové návyky.
  • Meranie úrovne stresu je funkcia, cez ktorú vám ženské smart hodinky pomôžu znížiť stres a zlepšiť tak svoj zdravotný aj duševný stav.
  • Meranie telesnej teploty oceníte najmä v dňoch, kedy nie ste úplne fit.

Inteligentné hodinky – dámske disponujú obľúbenou a hojne využívanou funkciou, ktorou je aj sledovanie menštruačného cyklu.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.

Najpredávanejšie

1.
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, s ovládaním v češtine, AMOLED displej, dotykový displej, meranie tepu, monitoring spánku, krokomer, oxymeter, ovládanie prehrávača hudby v mobile a režim spánku/nerušiť, vodoodolnosť 50 m (5 ATM), max. výdrž batérie 384 h, materiál puzdra ostatné kovy
36,90 €

2.
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,2" OLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
-9 %
139,90 €
127,20 €

3.
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,78" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
-3 %
309 €
299 €

Ďalšie najpredávanejšie
679 položiek
Naša značka TOP kvalita za super cenu
WowME KW66 ružové - Smart hodinky Varianty
4,2 61×
WowME KW66 ružové
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a iOS, 1,28" TFT displej, Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 720 h, s ovládaním v češtine
Super cena
39,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: wowmKW66pk
Ľudová voľba Lacné, ale dobre hodnotené
4,5 229×
Samsung Galaxy Watch 4 40 mm ružovo-zlaté
Smart hodinky – dámske, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,2" OLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -9 %
127,20 € 139,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGALW440rg
Zlatá stredná cesta Dobrý pomer cena/výkon
4,9 67×
Apple Watch Series 9 45 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým prevliekacím športovým remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,9" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h
Zľavnené -10 %
429 € 479 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA090a45n4
Pre náročných Kvalita bez kompromisov
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band - Smart hodinky
Varianty
4,9 126×
Garmin Fenix 7X Solar Slate Gray/Black Band záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,4" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth 5, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 888 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -12 %
699 € 794,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfenix7s13
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm čierne - Smart hodinky Varianty
4,6 66×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
359,90 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c1
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm grafitové - Smart hodinky Varianty
4,8 19×
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH2 262,90 €
Zľavnené -10 %
312,90 € 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a1
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm grafitové - Smart hodinky Varianty
4,7 44×
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH1 239 €
299 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a3
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,6 66×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
359,90 € 449 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c2
4,8
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm LTE zlaté
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH3 289 €
Zľavnené -11 %
329 € 369 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a8
4,5
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm LTE grafitové
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH3 319 €
Zľavnené -10 %
359 € 399 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a5
4,1 10×
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm LTE čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
499 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c5
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,8 19×
Samsung Galaxy Watch 6 44 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,47" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH2 262,90 €
Zľavnené -10 %
312,90 € 349 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06a2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm strieborné - Smart hodinky Varianty
4,2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm strieborné
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
334,90 € 419 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c4
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm čierne - Smart hodinky Varianty
4,2
Samsung Galaxy Watch 6 Classic 43 mm čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,3" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -20 %
334,90 € 419 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW06c3
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm zlaté - Smart hodinky Varianty
4,7 44×
Samsung Galaxy Watch 6 40 mm zlaté
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android, 1,31" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 40 h, s ovládaním v češtine
Kúpiť s kódom SAMSUMARCH1 239 €
Zľavnené -6 %
299 € 319 €
Na sklade > 5 ks
Objednávací kód: SaGW06a4
3,3 115×
Niceboy X-fit Plus
Fitness náramok – pre mužov aj ženy, OLED displej, meranie tepu, monitoring spánku, tlakomer, krokomer, hľadanie mobilu, budík, dátum, kalendár a stopky, vodoodolnosť IP67, max. výdrž batérie 240 h, materiál puzdra hliník
15,90 €
Na sklade > 10 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: ncbxfplus
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm, čierne - Smart hodinky Varianty
4,6 78×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45 mm, čierne
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,36" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 80 h, s ovládaním v češtine
405,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW0512b1
4,8 39×
Apple Watch SE 44 mm Tmavo atramentový hliník s tmavo atramentovým športovým remienkom – M/L
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 1,78" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 18 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -3 %
299 € 309 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA044se5
4,7 55×
Garmin Forerunner 255 Music Black
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
338,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr255a5
4,8
Garmin Instinct 2X Solar Graphite
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,1" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 960 h, s ovládaním v češtine
Zľavnené -5 %
377,90 € 396,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SKPPinst2X9b1
Apple Watch Ultra 2  49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom - Smart hodinky
Varianty Doručenie na
predajňu zadarmo
5,0 117×
Apple Watch Ultra 2 49 mm titánové puzdro s modrým oceánskym remienkom
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS, 2" OLED displej, NFC platby cez Apple Pay aplikáciu, Bluetooth 5,3, GPS, WiFi, LTE, krokomer, meranie kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 100 m (10 ATM), maximálna výdrž batérie 36 h
899 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: JA049ult2a1
4,8 69×
Garmin Forerunner 955 Black záruka 36 mesiacov
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a iOS, 1,3" transflektívny MIP displej, NFC platby cez Garmin Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 360 h, s ovládaním v češtine
467,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: PPfr955b1
Huawei Watch GT 4 46 mm Black Fluoroelastomer Strap - Smart hodinky Varianty
4,7 62×
Huawei Watch GT 4 46 mm Black Fluoroelastomer Strap
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s iOS a Android s GMS, 1,43" AMOLED displej, Bluetooth, GPS, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie kyslíku v krvi, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť IP68, maximálna výdrž batérie 336 h, s ovládaním v češtine
216,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HUWGT46a
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm sivé - Smart hodinky Varianty
4,6 78×
Samsung Galaxy Watch 5 Pro 45mm sivé
Smart hodinky – pre mužov a ženy, kompatibilné s Android a Android s GMS, 1,36" AMOLED displej, NFC platby cez Google Pay aplikáciu, Bluetooth, GPS, WiFi, volanie z hodiniek cez telefón spárovaným pomocou Bluetooth, krokomer, meranie krvného tlaku, kyslíku v krvi a EKG, monitoring spánku, meranie tepu, vodotesnosť 50 m (5 ATM), maximálna výdrž batérie 80 h, s ovládaním v češtine
405,90 €
Na sklade > 5 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SaGW0512b2

Dámske smart hodinky

mobilné telefónyXiaomi na MWC 2024 v Barcelone: Spoločnosť ukázala niekoľko zaujímavých noviniek Spoločnosť Xiaomi ukázala nedávno na MWC v Barcelone svoj inovačný potenciál s novým radom vlajkových telefónov Xiaomi 14, tabletov a nositeľných zariadení. V článku sa dozviete o nových produktoch aj o akcii, ktorá produkty sprevádza.
Juhokórejský Samsung predstavil svoje nové želiezka v ohni, čo sa týka strednej triedy. Samsung Galaxy A55 zaujíma populárnu pozíciu v portfóliu značky pre rok 2024 a ponúkne napríklad nový dizajn s hliníkovým rámčekom, 4 nm čipset Samsung Exynos alebo predĺženú...
Hledáte designový vlajkový telefon, který potěší pokročilou fotosestavou, špičkovým výkonem Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 a velkým displejem bez rámečků? U nového Asus Zenfone 11 Ultra jste na dobré adrese. Telefon osvěžuje nejvyšší cenovou kategorii portfolia Asus. Při...
mobilSamsung Galaxy Z Fold6 (ŠPEKULÁCIE): Aký bude najväčší ohybný Samsung s umelou inteligenciou? Najnovší modelový rad ohybných Samsungov Galaxy Z Fold sa premiéry dočká pravdepodobne v júli. Čo zatiaľ o vrcholnom Samsunge Galaxy Z Fold6 vieme? Bude vo všetkom lepší ako jeho predchodca, ktorý sa momentálne predáva?
Spoločnosť Nothing sa vytasila so svojím novým telefónom Nothing Phone (2a). Už na prvý pohľad si možno všimnúť úplne prepracovaný dizajn, ktorý pôsobí rovnako odvážne ako tie predchádzajúce. Medzi hlavné prednosti novinky bude podľa všetkého patriť delikátny pomer...
Telefóny Samsung Galaxy S24 prinášajú trendovú inováciu v podobe generatívnej umelej inteligencie. Tá pridáva funkcie, ktoré doteraz neexistovali alebo boli oveľa menej prepracované. My sme ich otestovali na oboch menších modeloch, teda Galaxy S24 a S24+ a prinášame ich...
Viac článkov Všetky články

Dámske smart hodinky

V kategórii Dámske smart hodinky máme práve teraz na Alza.sk celkom 676 produktov.
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné dámske smart hodinky Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie dámske smart hodinky Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie dámske smart hodinky Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii dámske smart hodinky recenzie
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií