Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ecomed WL-50E

Zobraziť katalóg
Ecomed WL-50E
Svetelný budík – prebúdzanie rádiom alebo 10 prírodnými zvukmi, zvýšujúca sa intenzita svetla 15/30/45/60/90 minút pred budíkom, západ slnka - znižujúca sa intenzita svetla, driemanie, rádio
Kód:  MEDSVB001 Produktové číslo:  23600 Stránky výrobcu
Ecomed WL-50E Predaj skončil

Ecomed WL-50E

Budík Ecomed WL-50E s LED osvetlením vám spríjemní každodenné prebúdzanie a zaručí dobrý začiatok nového dňa. Nechajte sa prebudiť klasickým zvonením, peknou hudbou zo vstavaného rádia alebo prírodným zvukom, ktorý si môžete vybrať z desiatich možností, ako je štebotanie vtákov či zurčanie vody. Skvelou vychytávkou je simulácia východu slnka, ktorá vaše telo pomaly a prirodzene pripraví na prechod z noci na deň, pričom intenzita svetla sa plynulo zvyšuje 15, 30, 45, 60 a 90 minút pred zazvonením budíka. Samozrejmosťou je aj umelý západ slnka so znižujúcou sa intenzitou svetla, ktorý vám uľahčí zaspávanie a vy sa tak ľahko ponoríte do sladkého spánku.

Kľúčové vlastnosti

  • Budík s LED osvetlením a integrovaným FM rádiom
  • Budenie signálom, rádiom alebo prírodným zvukom
  • 10 prírodných zvukov
  • Simulácia východu a západu slnka
  • Zvyšujúca a znižujúca sa intenzita svetla
  • Funkcia opakovaného alarmu Snooze
  • Zobrazenie času a dňa v týždni
  • Dobre čitateľný modrý LCD displej

Skvelý pomocník na každý nočný stolík

Budík disponuje funkciou opakovaného alarmu Snooze, vďaka ktorej nezaspíte a ktorá vám umožní spať o niečo dlhšie. Medzi ďalšie funkcie patrí zobrazenie času a dňa v týždni. Na hodiny výborne uvidíte aj za veľkej tmy uprostred noci vďaka dobre čitateľnému modrému LCD displeju. Prednosťou budíka je aj dlhá životnosť a energetická úspora LED osvetlenia. Kúpte si tento špičkový svetelný budík, s ktorým sa vám bude príjemne vstávať a zaspávať.

 

Parametre a špecifikácia

Šírka
1,65 cm Hotovo!
Výška
1,9 cm Hotovo!
Hĺbka
0,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
330 g Hotovo!
Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Rozmery a hmotnosť

Šírka
1,65 cm Hotovo!
Výška
1,9 cm Hotovo!
Hĺbka
0,8 cm Hotovo!
Hmotnosť
330 g Hotovo!

Ukazovateľ času

Ukazovateľ času
Digitálny Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, lze tento budík používat i jen jako lampičku večer na čtení? Nebo světlo je funkční jen jako buzení?

Dobrý den. Předpokládám, že rozměry jsou v centimetrech a ne v milimetrech jak uvádíte v popisku zboží. Je to tak? Děkuji

Diskusia a poradňa k Ecomed WL-50E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ecomed WL-50E. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ecomed WL-50E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ecomed WL-50E. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ecomed WL-50E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií